Bijonse potvrdila: Ovo je najpopularniji dezen 2020.

Kombinezon sa dezenom polumjeseca je izazvao toliki bum da je u toku 48h od objavljivanja albuma, njegova pretraga porasla za 426 odsto

3816 pregleda 0 komentar(a)
Sa predstavljanja 'Black is King', Foto: Instagram/marineserre_official
Sa predstavljanja 'Black is King', Foto: Instagram/marineserre_official

Prije nekoliko nedjelja Bijonse je lansirala svoj vizuelni album "Black is King" i sudeći po reakcijama ljudi iz modnog svijeta, odjećau kojima se popularna pevačica pojavljuje je nevjerovatna. Razlog za to nije samo to što na prvi pogled oni vizuelno deluju moćno, od ružičaste haljine Moli Godar do Valentiovog leopard kostima, već zato što se akcenat stavlja na rad manjih dizajnera, prenosi wanted.rs.

Bijonsina stilistkinja Zerina Akers izjavila je za Harper's Bazar da je to važno za nju: “To je veoma važno za mene. Na svakom novom projektu na kome radimo trudimo se da ističemo i pojačavamo glas, uticaj i vidljivost crnih dizajnera i naše kulture.”, istakla je ona.

Međutim, jedan dezen koji se posebno istakao među ostalima je kombinezon koji na sebi ima print polumjeseca.

Riječ je o kreaciji francuske modne dizajnerke Marine Sere. Ovaj kombinezon je izazvao toliki bum da je u toku 48h od objavljivanja albuma, njegova pretraga porasla za 426% i time stekao titulu najpopularnijeg printa 2020. godine. Osim Bijonse, komade sa potpisom Marine Sere nosile su i Adel, Kajli Džener i Dua Lipa.

morning💙💙

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Ovaj print se prvi put pojavio 2017. godine, ali postaje sve popularniji poslednjih sezona.

Bonus video: