Veoma poželjna: Ganni haljina koja je postala hit ljeta

Haljina se može nositi samostalno, a za hladnije dane preko ramena se može prebaciti teksas ili kožna jakna ili se pak ispod nje može stilizovati majica kratkih rukava

10917 pregleda 0 komentar(a)
Ganni haljina, Foto: Instagram
Ganni haljina, Foto: Instagram

Danski brend omiljen među modnim influenserkama dodao je još jedan komad na listu komada koji će biti aktuelan i više od nekoliko ljetnih mjeseci. Prije nekoliko sezona svi su nosili njihove kaubojske čizme koje su i do sada održale svoju popularnost, a sada, nakon održane Nedjelje mode u Kopenhagenu još jedan model postao je viralan.

foto: Instagram

Osim na street style sceni, midi haljinu sa uzorkom tačkica mogli ste primijetiti na Instagramu. Bijela haljina ima tanke naramenice i maksimalan volumen, što je čini sjajnim ljetnim komadom, iako se trendseterke ne ustručavaju da nose ovaj model model mladalačkog šarma uz robusne patike ili kratke čizme, piše Gloria Glam.

Tajna Ganni komada koji postanu obožavani krije se u raznolikosti i brojnim mogućnostima kombinovanja, pa je takav slučaj i sa ovim modelom. Bezvremenske tufnice nose se svake sezone, a široki kroj haljine pristajaće svakoj figuri i slagati se sa različitom obućom. Haljina se može nositi samostalno, a za hladnije dane preko ramena se može prebaciti teksas ili kožna jakna ili se pak ispod nje može stilizovati majica kratkih rukava.

I prošlog ljeta "brujalo" se o jednoj tačkastoj haljini, tada iz ponude Zare. Cjenovno povoljnija, njena popularnost priuštila joj je i sopstveni Instagram profil. Za Ganni model potrebno je izdvojiti nešto više, ali trendseterice svejedno ne mogu da joj odole upravo zato što se može uklopiti u svaki stil.

Happy midsummer 🖤

A post shared by Hilda Sandström (@hildasandstrom) on

Bonus video: