Bella Hadid u haljini čije vrijeme dolazi: Slikala se s kozama

Modni stručnjaci najavljuju da će jesenas pletenine imati vodeću ulogu na modnoj sceni

5399 pregleda 0 komentar(a)
Bella Hadid, Foto: Instagram
Bella Hadid, Foto: Instagram

Slavna američka manekenka Bella Hadid svakim svojim stajlingom izazove veliku pažnju modnih znalaca, a zbog svog istančanog modnog ukusa koji je gradila odrastajući okružena dizajnerima, danas važi za jednu od vodećih modnih influenserki pa sve što obuče u trenu postane tražena krpica. Njena nedavna objava na Instagramu izazvala je oduševljenje obožavalaca.

Naime, 23-godišnja Bella Hadid proteklih sedmica boravi u izolaciji na farmi svoje majke Yolande Hadid u Pennsylvaniji i odatle redovno dijeli fotografije na kojima pozira okružena zelenilom, prenosi tportal.hr.

Jedna od najplaćenijih manekenki današnjice objavila je fotografije na kojima pozira na livadi u prekrasnoj pletenoj haljini s resama, a glavne zvijezde fotografija bile su dvije koze, koje su očigledno dobro paženi i maženi ljubimci na Hadid seoskom imanju. Na Instagramu je preko 1.2 miliona ljudi kliknulo da im se fotografija sviđa.

Haljina koju Bella nosi djelo je talentovanog dizajnera italijanskog modnog brenda Bottega Veneta, Daniela Leeja koji je Bottegi vratio stari sjaj i učinio je najpoželjnijim brendom u očima trendseterki širom svijeta.

Bottega Veneta haljina
Bottega Veneta haljinafoto: Instagram

Modni stručnjaci najavljuju da će jesenas pletenine imati vodeću ulogu na modnoj sceni.

foto: Instagram

Bonus video: