Omiljena obuća kraljice Leticije: Ljetnja opuštenosti i dobar stil

Uvijek elegantna španska kraljica zna da se visoke ljetnje temperature najbolje podnose u lepršavim haljinama i espadrilama na punu petu koje vizuelno izdužuju figuru

5816 pregleda 0 komentar(a)
Španka kraljica Leticija, Foto: © Casa de S.M. el Rey
Španka kraljica Leticija, Foto: © Casa de S.M. el Rey

Španska kraljica Leticija jedna je od onih srećnica koje kao da su rođene s dobrim osjećajem za stil. Bivšu novinarku modni kritičari ne prestaju da hvale jer u svakoj prilici izgleda besprijekorno, a primjereno svojoj tituli. Ovoga ljeta pažnju je, kao i uvijek, plijenila svojim jednostavnim, ali uvijek elegantnim, modnim izborima kojima je dominirao jedan model obuće - espadrile.

foto: © Casa de S.M. el Rey

Kraljica Leticija dobro zna šta joj dobro stoji i po pitanju mode rijetko kad griješi, a njen je stil savršena kombinacija skupocjene dizajnerske odjeće i svima pristupačnih komada nerijetko s potpisom poznatih španskih brendova Zare ili Manga, prenosi tportal.hr.

foto: © Casa de S.M. el Rey

Uvijek elegantna španska kraljica zna da se visoke ljetnje temperature najbolje podnose u lepršavim haljinama i espadrilama na punu petu koje vizuelno izdužuju figuru.

foto: © Casa de S.M. el Rey

Kraljica Leticija je tokom nedavne kraljevske turneje po Španiji pokazala bogatu kolekciju svoje omiljene obuće koju bi svaka trendseterka rado imala.

foto: © Casa de S.M. el Rey

Supruga Felipea VI prošetala je tako imeđu ostalog i bež, tamnoplave, crne smeđe i bijele espadrile na punu petu dokazujući kako je riječ o klasičnom komadu obuće koji se izvrsno slaže s haljinama, kombinezonima, suknjama...

foto: © Casa de S.M. el Rey

I druge dame sa kraljevskih dvorova vole espadrile na punu petu, među njima su i Megan markl i Kejt Midlton koje najradije nose modele s potpisom poznatog španskog brenda Castañer.

foto: Instagram

Zanimljivo je da su kasnih 60-ih Lorenco i Izabel Kastanjer dizajnirali prve espadrile na petu za modnu kuću Sen Loran koje su potom ostvarile ogroman uspjeh na modnoj sceni i upisale se u istoriju.

Bonus video: