Četiri zablude o farmericama u koje mnogi vjeruju

Nošenje trapez ili širokog kroja farmerica uz nisku obuću vizuelno će vam samo skratiti noge, što nikako ne izgleda dobro

9327 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Kupovina farmerica, ako želite da izaberete moodel koji vam savršeno stoji, nije jednostavan posao. Neophodno je obratiti pažnju na razne detalje, a pred vama je nekoliko grešaka koje, kako piše Cosmopolitan, mnogi prave.

Skinny jeans je za mršave ljude. Skinny jeans imponuje gotovo svima jer vizuelno izdužuje noge i pogrešno je vjerovati da je prigodan isključivo za mršavice. Žene s oblinama svakako bi trebale da izbjegavaju široke krojeve farmerica koji će ih vizuelno još proširiti i skratiti im noge. Nijansa skinny jeansa jako je važna pri izboru. Ako imate obline, svakako će vam bolje stajati tamne farmerice, a one jako blijede ipak najbolje pristaju vitkim ženama. Farmerice treba oprati nakon svakog nošenja. Traper je materijal koji je osmišljen da traje i da bude izdržljiv. Istina je da će vam farmerice nakon svakog pranja biti čiste, ali isto tako će postajati sve slabije i bleđe. Ako želite da im produžite životni vijek, perite ih što ređe i redovito ih stavljajte na svjež vazduh. Naravno, kada su prljave, ne preostaje vam ništa drugo nego da ih ubacite u mašinu. Trapez kroj odlično pristaje baletankama. Potpuno pogrešno. Farmerice trapez kroja dobro stoje isključivo uz visoke pete. Pravilo je da bi trapezice, kada ste obuveni u visoke pete, lagano trebale da dodiruju pod. Nošenje trapez ili širokog kroja farmerica uz nisku obuću vizuelno će vam samo skratiti noge, što nikako ne izgleda dobro.

Ako možete da stanete u njih, kupite ih. Farmerice su jedan od najzahtjevnijih odjevnih komada za kupovinu. Ne biste trebali da ih kupujete samo zato što staneje u njih, već ako stanete u njih i još vam odlično stoje. Vodite računa o tome kako vam izgleda pozadina, jesu li preplitke, odgovara li vam kroj s džepovima ili bez njih, kao i da li vam džepovi na određenom mjestu odgovaraju.

Bonus video: