Prva dama Izraela je doslovce blistala: Melanija je ipak Melanija

Bio je to pravi boj u bojama na vratima Bijele kuće jer je prva dama Izraela Sara Netanjahu odabrala lila haljinu od čipke dodatno ukrašenu šljokicama

10988 pregleda 5 komentar(a)
Prve dame: Melanija Tramp i Sara Netanjahu, Foto: Instagram
Prve dame: Melanija Tramp i Sara Netanjahu, Foto: Instagram

Ameriki predsjednik Donald Tramp, izraelski premijer Benjamin Netanjahu i ministri spoljnih poslova Ujedinjenih Arapskih Emirata i Bahreina potpisali su ugovor za koji tvrde da je istorijski i da će u ovim teškim vremenima jemčiti bolju budućnost. Dogovor omogućava saradnju između Izraela i dviju arapskih država u sektorima poput turizma, trgovine, zdravstva i bezbijednosti.

foto: Instagram

Uoči potpisivanja prva dama Amerike dočekala je prvu damu Izraela na vratima svog doma. Pri susretu je Melanija Tramp nosila haljinu modne kuće Prada s izvezenim bijelim detaljima čija je cijena preko 3.000 eura. A-kroj Melaniji provjereno dobro stoji, a uz to je sjajno kombinovala i bijele cipele s potpisom dizajnera kojeg obožava - Christiana Louboutina, prenosi Gloria.

foto: Instagram

Bio je to pravi boj u bojama na vratima Bijele kuće jer je prva dama Izraela Sara Netanjahu odabrala lila haljinu od čipke dodatno ukrašenu šljokicama s jaknom od istog materijala, dok je Melania i ovog puta nosila kroj i dužinu haljine od kojih ne odstupa ni milimetar.

Bonus video: