Hit čizme: Jesenji trendovi koji će trajati i tokom zime

Na modnim pistama za sezonu jesen-zima 2020/2021 je uočeno nekoliko ključnih trendova, uključujući čizme preko koljena

9897 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Vrijeme za čizme je stiglo brže nego što se očekivalo, ali svaka ljubiteljka obuće zna da svake sezone postoji mnoštvo novih i jedinstvenih stilova. Jesen 2020. predstavila nam je gomilu čizama za svaku priliku. Na modnim pistama za sezonu jesen-zima 2020/2021 je uočeno nekoliko ključnih trendova, uključujući čizme preko koljena koje su primijećene u kolekcijama Bottega Venete i Victorie Beckham. Osim njih, 'zdepaste' čizme sa platformom vraćaju se još jednu sezonu, a bajkerske čizme takođe su zadržale svoju popularnost. Kaubojske čizme, hit od prošle godine, ponovo su se ušuljale na police.

Čizme preko koljena

foto: Pinterest

Od Proenze Schouler to Victorie Beckham, kreatori su produžili čizme preko koljena. One se mogu savršeno uklopiti sa mini ili duks haljinama i kratkim suknjama. Međutim, dobro će funkcionisati i sa čizmama do koljena.

Čizme sa platformom

foto: Pinterest

Čizme sa platformom vraćaju se još jednom. Trend je započela Prada i tada je ova vrsta obuće zauzela glavne ulice, ali sada H&M, Mango i drugi kreiraju svoje verzije.

Kaubojske čizme

foto: Pinterest

Čizme u kaubojskom stilu nijesu ništa novo, novo je to da ih je sve više. Bez obzira da li su do gležnja ili do sredine potkoljenice, ovaj stil će dodati posebnu draž bilo kojoj odjeći.

Gumene čizme

foto: Pinterest

Od Prade do Chloe-a, ove sezone, Vellington čizme su ponovo su u modnom fokusu. Ukoliko se iskombinuju modni diktati i nesumnjiva praktičnost gumenih čizama, one će svakakao mnogima biti omiljena vrsta obuće ove jeseni i zime.Moda gumenih čizama, uprkos njihovoj praktičnosti,

Bajkerske čizme

foto: Pinterest

Čini se da svake jeseni vidimo povratak 'borbenih' čizama, iako njihovo ažuriranje za 2020. godinu o uključuje i zdepastiji, gotovo platformi sličan đon. Ako više volite da se pridržavate tradicije, još uvijek postoji mnoštvo mogućnosti ove vrste čizama sa običnim đonom, ako što su ove na fotografiji koje je uradio Valentino.

Bonus video: