U BOJAMA JESENI

Od jutra do večernjeg izlaska: Kožne pantalone su hit

Osim odvažnog kožnog 'looka', može se nositi i na suptilniji način, uz pletiva, košulje i bluze

4571 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Materijal koji ove jeseni dominira? Koža je svakako pri vrhu onih najtraženijih, a jedan od popularnijih kožnih komada su pantalone. Raskošne jesenje boje neodoljivi su trend pa nije neobično što su se brzo uvukle u ormare ljubiteljki mode.

foto: Pinterest

Ne nose se samo one rock'n'roll crne i pripijene, već su krojevi postali udobniji - od 'baggy' ili 'paperbag' kroja, a boje - buntovno crne, nježno pastelne ili vibrantne - bordo crvene, zagasito zelene...

foto: Pinterest

Kožu ove jeseni možete da obučete od glave do pete, ali je Gloria Glam izdvojila kožne pantalone kao komad koji se jednostavno kombinuje i može se nositi u svakom dobu dana.

foto: Pinterest

U sebi oduvijek nose nešto buntovničko, odvažno i neustrašivo, pa uz njih vežemo i takve modne kombinacije. Od rokerskog simbola, kožne pantalone su kroz modne dekade postale zaštitni znak mnogih ikona, a u 2020. se nosi nešto senzibilniji ton koji odlično može izgledati od jutra do večeri. Kombinujte kožu uz ostale kožne komade, kao što je viđeno na modnim pistama. Osim odvažnog kožnog 'looka', može se nositi i na suptilniji način, uz pletiva, košulje i bluze, uz kožne cipele i 'statement' torbu.

foto: Pinterest