Godine nijesu važne: Španska ljepotica oduševljava stilom

Pilar je prava modna ikona pa ne čudi to što je njenih modnih 'sljedbenica' sve više

15987 pregleda 6 komentar(a)
Pilar de Arce, Foto: Instagram
Pilar de Arce, Foto: Instagram

Pilar de Arce, španska 'age plus' blogerka, jedna je od onih srećnica koje s nevjerovatnom lakoćom slažu odlične kombinacije. Stilizovana Špankinja je modne lekcije svladala s najboljim ocjenama pa šta god da oobuče izgleda nevjerovatno dobro.

Njen modni stil je damski, ali nikad dosadan te je fantastičan primjer toga kako se modni stil s godinama samo dodatno brusi i nadograđuje.

Pilar je prava modna ikona pa ne čudi to što je njenih modnih 'sljedbenica' sve više. Odmjerena i elegantna, ova pedeset plus blogerka dokazuje da svijet mode definitivno nije rezervisan samo za mlađane influenserke.

Ono što nikad neće izaći iz mode je vječita kombinacija crnog i bijelog, što je jedna od najdražih stilskih ideja i Pilar de Arce.

Elegantna 'plus age' blogerka često se odlučuje za vječite uzorke tačkica ili pruga i, kao što smo već rekli, ne griješi.

Sjajno je kombinovala žensko odijelo u crno-bijeloj kombinaciji s bijelom rolkom i crnim kratkim čizmama na petu. Razigran 'look' koji pouzdano skida godine nadogradila je velikim naušnicama, kosom podignutom u punđu i velikim sunčanim naočarima retro stila.

Ako volite crno-bijele stajlinge, ali se bojite da bi vas mogli 'uozbiljiti', nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za mladenački uzorak tačkica ili prugica. Upravo je Pilar pokazala kako takvi uzorci i te kako dobro izgledaju u svakoj prilici.

Bonus video: