Kombinacije sa haljinama: Trend za narednih šest mjeseci

Patike su postale neizostavne u kombinacijama sa ljetnjim haljinama, nema razloga da tako ne ostane i sa zimskim. Toplo, zanimljivo i tako prijatno - dobitna kombinacija

7073 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Ženska ljubav prema haljinama neprolazna je. Nije teško pogoditi zašto: čine život lakšim - obučete i krenete. Dolazak hladnijih dana ne znači da se morate odreći omiljenog komada odjeće. Upravo zbog niskih temperatura postoje džemper haljine, ali i mnoštvo kombinacija koje sa njima možete napraviti. Nekoliko predloga mogu vam poslužiti kao inspiracija.

Smeđa haljina sa rol kragnom + bež čizme

foto: Pinterest

Smeđe pletene haljine trenutno su veoma moderne, ali ovaj klasični izgled izdvaja se iz mase zahvaljujući pametnom pristupu odijevanja uz kombinovanje sličnih tonova.

Haljina sa uzorkom + klasični modni dodaci

foto: Pinterest

Izbor džemper haljine koja uključuje štrafte ili druge šare jednostavan je način da vaša odjeća izgleda jedinstveno. Uparite je sa klasičnim dodacima kao što su crne kratke čizme i bež jakna kako biste postigle izuzetan izgled.

Mini pletena haljina + čizme do koljena

foto: Pinterest

Džemper haljina mini dužine možda neće biti najpraktičniji predmet u vašem ormaru kada temperature padnu. Mada, djelimično vam mogu pomoći čizme do koljena, koje, osim toplote, donose i stilski plus, a sve skupa može izgledati spektakularno.

Pletena haljina + plisirana suknja

foto: Pinterest

Garantovano možete da osvježite postojeće kombinacije eksperimentisanjem sa slojevima. Pokušajte da odjenete kraću džemper haljinu preko maksi suknje kako biste stvorili potpuno novi izgled.

Pletena haljina sa rol kragnom + patike

foto: Pinterest

Patike su postale neizostavne u kombinacijama sa ljetnjim haljinama, nema razloga da tako ne ostane i sa zimskim. Toplo, zanimljivo i tako prijatno - dobitna kombinacija.

Bonus video: