Omiljene patike Kejt Midlton: Jedne od njih nosila je i princeza Dajana

Patike Superga vojvotkinja je koristila u raznim drugim prilikama, a nosila ih je i princeza Dajana

12278 pregleda 0 komentar(a)
Kejt Midlton, Foto: Pinterest/grazia.rs
Kejt Midlton, Foto: Pinterest/grazia.rs

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton i njena mlađa sestra sport vole od detinjstva: tokom školskih godina devojčice su se bavile trčanjem i plivanjem. Danas aktivna Pipa više voli tenis, a Kejt - jutarnje trčanje, crossfit i istezanje.

U svakodnevnom životu supruga princa Vilijama voli da nosi patike i kada odlazi u šetnju sa djecom, bira svoje omiljene modele. Od plavih New Balance do elegantnih patika Mint Velvet, Grazia je napravila izbor omiljenih patika Kejt Midlton.

PATIKE SUPERGA

Na svojoj kraljevskoj turneji po Kanadi 2016. godine, Kejt je skrenula pažnju na svoj jednostavan i sportski šik izgled. Bež jaknu je dopunila crnim farmerkama i bijelim klasičnim Superga patikama.

Kejt Midlton
foto: Pinterest/grazia.rs

Patike te marke vojvotkinja je koristila i u raznim drugim prilikama, a nosila ih je i princeza Dajana.

Kejt Midlton
foto: Pinterest/grazia.rs

NEW BALANCE FRESH FOAM CRUZ V2 NUBUCK

Vojvotkinja od Kembridža poznata je po ljubavi prema sportskom brendu New Balance i ima posebnu slabost prema patikama za trčanje. Princ Vilijam i njegova supruga nedavno su posjetili Irsku gdje je Kejt nosila Fresh Foam Cruz v2 Nubuck patike. Ikona britanskog stila njima je dopunila ležeran izgled, koji se sastojao od crnih farmerki i bijelog džempera.

Kejt Midlton
foto: Pinterest/grazia.rs

ADIDAS PUREBOOST X

Kejt je izabrala udobne patike za trčanje za sportske događaje i često ih nosi za jutarnje trčanje oko Kensingtona.

Kejt Midlton
foto: Pinterest/grazia.rs

MINT VELVET

Vojvotkinja nosi elegantne sivo-bež patike za aktivne događaje i porodične vikende. Jednostavne plave farmerke i lagani džemper savršeno upotpunjuju njen izgled.

Kejt Midlton
foto: Pinterest/grazia.rs

NEW BALANCE VAZEE

Sredinom februara 2019. godine kamere su 'uhvatile' Kejt Midlton dok je šetala sa princom Luisom u baštama palate Kensington. Vojvotkinja je izabrala udoban i sportski izgled, koji se sastoji od patika za trčanje New Balance, trenerke i postavljene jakne.

patike
foto: Pinterest/grazia.rs

ADIDAS IGNITION 2

Tokom Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine, Kejt Midlton je nekoliko puta na zvaničnim događajima nosila patike adidas Ignition 2.

Kejt Midlton
foto: Pinterest/grazia.rs

NIKE VAPORMAX

Za teniske setove sa sestrom Pipom, vojvotkinja se opredeljuje za udobne Nike Vapormax patike.

Bonus video: