Šta je Megan Markl obukla za intervju od kojeg strijepi Bakingemska palata?

Časopis People potvrdio je da je narukvica pripadala pokojnoj princezi i da je par namjerno odabrao da pokaže baš taj komad nakita tokom intervjua.

16801 pregleda 3 komentar(a)
Megan Markl tokom intervjua za CBS, Foto: Instagram
Megan Markl tokom intervjua za CBS, Foto: Instagram

Intervju Opre Vinfri sa Megan Markl i princom Harijem, biće emitovan 7. marta na mreži CBS. Najavljen je kao eksplozivan, iskren i intiman razgovor kakav obožavaoci britanske porodice nikada nijesu vidjeli. Takođe, riječ je o prvom zajedničkom televizijskom intervjuu para, otkako su se povukli sa svojih dužnosti vojvode i vojvotkinje od Saseksa i otkako su objavili vest o svom drugom djetetu. Pa, šta se nosi u tako važnoj prilici? Armani.

Megan Markl
foto: Instagram

U najavi za intervju može se vidjeti Megan Markl u crnoj svilenoj haljini Armani, ukrašenoj asimetričnim cvjetnim uzorkom i odgovarajućim kaišem. Uglađeni izgled upotpunila je jednostavnim, ali sofisticiranim parom crnih salonki Aquazzura.

Megan Markl
foto: Instagram

Kosa joj je za taj događaj bila uvučena u nisku punđu, ali se Markl odlučila za nešto jaču šminku, koralne obraze i ružičaste sjajne usne. Prema modnom nalogu @MeghansMirror, Markl je dopunila odjeću ogrlicom dizajnerke Pippa Small, minđušama kanadske firme Maison Birks i dijamantskom narukvicom za koju se vjeruje da je nasledje iz Cartier kolekcije princeze Dijane. Časopis People potvrdio je da je narukvica pripadala pokojnoj princezi i da je par namjerno odabrao da pokaže baš taj komad nakita tokom intervjua.

CBS je objavio da je Opra sa vojvotkinjom od Saseksa razgovarala o svemu, od stupanja u kraljevsku porodicu, braku, majčinstvu, dobrotvornom radu pa sve do toga kako se nosi sa životom pod budnim okom javnosti, piše u saopštenju. Njima se pridružio i princ Hari koji je govorio o njihovoj selidbi u SAD, ali i o pritisku koji je trpjela njegova majka.

Najava intervjua, bilježe svjetski mediji uvećava strahove Bakingemske palate da će priča o takozvanom Megzitu biti “bez kočnica”. Nedavno je britanska kraljica Elizabeta II objavila da je odluka para o napuštanju porodice definitivna, nakon čega su joj Hari i Megan poručili da je javna služba “univerzalna”.

Bonus video: