U modnoj kampanji: Serena Vilijams i njena trogodišnja ćerka

Serena i Olimpija su snimile svoju prvu zajedničku modnu kampanju za poznati brend Stjuart Vajcman

5066 pregleda 1 komentar(a)
Serena Vilijams sa ćerkom Olimpijom, Foto: Instagram
Serena Vilijams sa ćerkom Olimpijom, Foto: Instagram

Slavna teniserka Serena Vilijams ne krije koliko voli da se zabavlja sa svojom trogodišnjom ćerkom Olimpijom. Na svom Instagram profilu često dijeli fotografije trenutaka u kojima su njih dvije odjevene u iste kombinacije, teniske dresove i slično, a sada su svoju ljubav prema krpicama dovele na viši nivo.

Naime, Serena i Olimpija su snimile svoju prvu zajedničku modnu kampanju za poznati brend Stjuart Vajcman i rastopile srca svojih fanova, piše Gloria.

Kratki video iz kampanje pod nazivom "Footsteps to follow" Serena je podijelila na društvenim mrežama i oduševila obožavoce. Majka i kći pozirale su u jednakim komadima koji su dio nove kolekcije za proljeće 2021.

Simpatičan trenutak zabilježen je kada je Olimpija isprobavala sandale s uzorkom leoparda koje nijesu baš njene veličine, ali fantastično pristaju uz njen crni sjajni kombinezon.

Serena Vilijams sa ćerkom
foto: Instagram

U cijelom videozapisu, dostupnom na web stranici brenda, Vilijams govori majčinstvu.

"Olimpiju bih definitivno nazvala svojim "mini ja". Ona je mini Serena. Tako je slatka i zabavna. Ne znam nadam li se da će slijediti moje stope. Želim da radi sve što želi i što je najbolje za nju", otkrila je teniserka.

"Najbolji dio kod toga što sam mama je odgovornost za nekoga ko se potpuno oslanja na mene. Obožavam što je svaki dan srećna što me vidi. To je osjećaj za koji nikada nijesam mislila da ću ga doživjeti", zaključila je teniserka.

Serena je Olimpiju dobila u braku s biznismenom Aleksisom Ohanianom za kojeg se udala 2017. godine.

Bonus video: