Dolazi li kraj vladavine minijaturnih torbi? Na redu su velike

Torbe koje stupaju na scenu su živo oličenje aksioma „što veće, to bolje“

6823 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Žene znaju da će dobra torba upotpuniti i najjednostavniji stajling. Modni dodaci su često kategorija na koju se troši najviše novca i vječiti predmeti želja o kojima žene najviše sanjaju.

torbe
foto: Pinterest

Trenutno u svijetu modnih dodataka vladaju dva suprotna trenda. S jedne strane, minijaturne torbice - vrlo mikroskopskih dimenzija za šta je zaslužan Simon Porte Jacquemus - i dalje su popularne. Tokom prethodnih sezona mikro tašnice su se rasprodavale na gomile. Međutim, čini se da taj trend polako kreće ka svome kraju, prije svega zbog svoje nepraktičnosti. Ma koliko moderna bila, žene na kraju ne žele torbicu u koju ne mogu da stave bukvalno ništa.

torbe
foto: Pinterest

Sa druge strane, suprotan trend aktivno dobija na zamahu. Na modnim pistama i u Instagram feedu sve češće se pojavljuju preterano velike torbe koje se slažu bukvalno uz sve. Savršene su za šetnju i odlazak u kancelariju.

torbe
foto: Pinterest

Torbe koje stupaju na scenu su živo oličenje aksioma „što veće, to bolje“, zahvaljujući prostranoj unutrašnjosti i izdašnim proporcijama. Tašna, ključevi, telefon? To nije ništa - u ovakvoj torbi ima mjesta za kutiju za ručak, bocu vode, knjigu, četku za kosu itd.

torbe
foto: Pinterest

Veliki broj njih izgleda posebno šik sa svojim čistim, minimalističkim dizajnom koji će učiniti da bilo koja odeća uz nju izgleda fantastično.

torbe
foto: Pinterest

Bonus video: