Za proljeće i ljeto: Ovo će biti možda najpoželjnija haljina

Fuzija skandinavske jednostavnosti i ležernog australijskog stila, prema prognozama modnih stručnjaka, u narednim mjesecima mogla bi da se okiti titulom kultnog komada na svjetskoj modnoj sceni

23761 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram
Ilustracija, Foto: Instagram

Svaki put kad temperature počnu rasti Instagram postaje borbeni ring u kojem će se odlučiti koji će model direktno ući u ligu trendova. Popis pobjedničkih haljina ove je godine dugačak, a s novom prolječom sezonom pred vratima ne čudi to da su poznate zaljubljenice u modu već pronašle omiljenu haljinu.

Od Engleske do Australije, svjetske zaljubljenice u modu svojim stajlinzima već su omogućile da se nasluti koja će haljina imati titulu najpoželjnijeg modela sezone. Riječ je o haljini 'Le Galet', sa četvrtastim izrezom, puf rukavima i midi dužinom. Iako je urađena u nekoliko različitih uzoraka, glavni favorit je ona sa 'paisley' dezenom, prenosi t-portal.

haljine
foto: Instagram

Haljina, koja svakim danom ima sve veći broj poklonica na Instagramu, djelo je indonezijske firme Faithfull The Brand koju su osnovale Sarah-Jane Abrahams iz Australije i Norvežanka Helle Them-Enger.

haljine
foto: Instagram

Njihove kreacije predstavljaju fuziju skandinavske jednostavnosti i ležernog australijskog stila, a njihova haljina prema prognozama modnih stručnjaka u narednim mjesecima mogla bi da se okiti titulom kultnog komada na svjetskoj modnoj sceni.

haljine
foto: Instagram

Haljina La Galet s lakoćom se prilagođava različitim modelima obuće, o čemu dovoljno svjedoče Instagram fotografije djevojaka koje modu prate u stopu, a modni dvojac ponudio je i njenu kraću verziju.

haljine
foto: Instagram

Bonus video: