Ako je suditi po TikToku: Ovo je definitivno torba godine

Popularnost ove torbe pokrenula je reklama sa Dženifer Lopez

11753 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

TikTok je nova platforma kada je riječ o modi i stilu. Torba čiji dizajn potpisuje brend Coach najnoviji je vrući modni hit, u ormaru je ima i Jennifer Lopez, a sada je žele baš svi.

Ako želite da saznate koji su najnoviji modni trendovi, jedan od načina je da napravite nalog na TikToku. Cjenovno pristupačne mokasine s debljim đonom, savršene proljećne košulje, pa čak i helanke koje ističu obline – samo su neki od trendova koje su predvidjeli korisnici ove platforme. Naime društvene mreže postale su izuzetno bitan faktor nastanka modnih trendova, a nerijetko ih i predviđaju. Trend nerijetko pokrenu i poznate dame u koje se ugledaju trendseterice. Upravo se to dogodilo s torbom brenda Coach, za kojom je ovih dana nastala prava jagma, prenosi t-portal.

torba
foto: Pinterest

Popularnost ove torbe pokrenula je reklama sa Dženifer Lopez koja vrlo dobro nameće nove trendove. Torba je vrlo brzo primijećena i na TikToku, gdje je proglašena "torbom godine".

torba
foto: Pinterest

Torba naziva 'Pillow Tabby' nastala je prema uzoru na popularni model Caoch iz 70-ih, a novi model dobio je znatno mekši oblik. Oblikom podsjeća na veliki mekani a trendseterkama je posebno postala draga torbica u ružičastoj boji To je očekivano jer je ružičasta boja pravi hit ove sezone.

torba
foto: Pinterest

Bonus video: