Nezaobilazan: Sako je najpopularniji modni komad ovog proljeća

Iako je tačno da su najpopularniji orgomni blejzeri, ne morate se opredijeliti baš za tu verziju ukoliko ne odgovara vašem ukusu i stilu

4239 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Svake godine jedan komad odjeće postane apsolutni hit. Ovog puta, sako je u centru pažnje i sve oči su uprte u njega. Dizajneri kažu da ga možete nositi na hiljadu načina i slažu se da se ove godine sakoi kombinuju čak i sa trenerkama i patikama. Možda zvuči čudno, jer je sako obično vezan za poslovni stil, ali stvari su se promijenile. Postaje omiljen u svakodnevnim kombinacijama i lako zamjenjuje tanku jaknu. Pošto ovih dana svi generalno sređujemo ormare, vejrujemo da i vi imate jedan blejzer koji možete da ponovo zavolite i nosite u inoviranom izdanju, piše mogujatosama.rs. Iako je tačno da su najpopularniji orgomni blejzeri, ne morate se opredijeliti baš za tu verziju ukoliko ne odgovara vašem ukusu i stilu.

Imate široki blejzer koji ne naglašava dovoljno vašu figuru? Dodajte mu kaiš i u trenu ste obučeni i za poslovni sastanak, i za ručak. Ovo je jedna od onih kombinacija koje su uvijek elegantne i aktuelne.

sako
foto: Pinterest

Jedna od najomiljenijih kombinacija je blejzer koji se lako kombinuje sa udobnim farmerkama. Sa ovim stajlingom nikad nema greške. Kao što vidite, patike se fantastično slažu sa klasičnim blejzerom.

sako
foto: Pinterest

Da biste razbili monotoniju, dodajte ešarpu u drugoj boji ili šarenu maramu. Na taj način, uspjećete da izgledate šik, za samo nekoliko minuta.

sako
foto: Pinterest

I dalje smo u iščekivanju sunčanih dana i jedva čekamo da obučemo šorts i crop top, a idealno je preko toga ogremo blejzer u istoj boji, zar ne?

sako
foto: Pinterest

Sa blejzerima zaista možete da izrazite svoju kreativnu stranu. Kao što znamo, blejzer ne mora bude samo crn ili bijrl, pravi se u svim nijansama. Kombinujte ga sa šarenim helankama i svijetlim sandalama. U trenu, izgledaćete kao milion dolara.

sako
foto: Pinterest

Uz malu crnu haljinu, ništa se bolje ne slaže od crnog blejzera.

sako
foto: Pinterest

Dizajneri napominju da ove godine možete da miješate elegantne i sportske stilove, kako god poželite. Igrajte se sa dezenima i sa bojama i uživajte u svojim stajlinzima. Cilj je da se osjećate udobno, a da u isto vrijeme budete u trendu.

sako
foto: Pinterest

Posebno interesantna preporuka je da blejzer kombinujete sa maksi haljinama. Takvi outfiti su idealni za proljećne ili ljetnje noći.

sako
foto: Pinterest

Najčudnija kombinacija o kojoj se dosta raspravlja jeste blejzer uparen sa trenerkom. Nekome se dopada, nekome ne, ali je vrlo oslobađajuće kada znamo da možemo da obučemo udobnu trenerku i elegantni blejzer i da budemo sigurni da smo obučeni po poslednjoj modi.

sako
foto: Pinterest

Bonus video: