Savršena haljina za ljeto: Spoj romantičnog i efektnog

Rupičaste bijele haljine jedan su od najraskošnijih modela koji će obilježiti najtoplije dane ispred nas

19835 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Romantične i udobne, prolećne i ljetnje haljine unose razigrani karakter sezone u našu garderobu i svakodnevne kombinacije. Obojene novim nijansama i ukrašene upečatljivim detaljima, trendi haljine još jednom su se istakle kao zvijezde proljećne i ljetnje kolekcije. I dok neki modeli poput haljina na kopčanje i slip haljina plijene pažnju neodoljivom jednostavnošću, drugi modeli osvajaju svojim raskošnim i upečatljivim izgledom i bogatstvom boja.

Među najrazličitijim modelima jedan se posebno izdvaja - bijele rupičaste haljine.

haljine
foto: Pinterest

One su jedan od najraskošnijih modela koji će obilježiti najtoplije dane ispred nas. Romantičnog i efektnog izgleda, one će bez puno dodataka stvoriti neke od najljepših kombinacija.

haljine
foto: Pinterest

Za ležerni dnevni izgled, spojite ih sa šarmantnim espadrilama i pletenim modnim dodacima poput šešira i korpe.

haljine
foto: Pinterest

U večernje izdanje mogu se pretvoriti kombinacijom sa jednostavnim sandalama s udobnom potpeticom, jarkim ružem za usne i decentnim komadima nakita.

haljine
foto: Pinterest

Dodatna prednost ove vrste haljne je u tome što je veoma dostupna - na njih možete naići na svakom koraku, a izbor modela dužina i krojeva je veoma različit, tako da šanse da ne nađete neku koja vam odgovara gotovo da ne postoji.

haljine
foto: Pinterest

Bonus video: