Razvedrite tmurne i ostale dane: Šarene pantalone su u trendu

Pantalone širokih ili zvonolikih nogavica ove sezone su najzabavniji modni trend koji razbija monotoniju

13305 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Kada nam je raspoloženje u padu ili nam prilikom izbora odjeće nedostaje maštovitosti i malo zabave - tu su pantalone u uzorcima i bojama. Pantalone širokih ili zvonolikih nogavica ove sezone su najzabavniji modni trend koji razbija monotoniju.

pantalone
foto: Pinterest

Pantalone ravnih i dugih nogavica zbog praktičnosti i prilagodljivosti obožavamo svake sezone, ali ove godine umjesto jednobojnih modela nose se i ove obilježene odvažnim uzorcima.

pantalone
foto: Pinterest

One u stilu sedamdesetih, s geometrijskim uzorcima i psihodeličnim motivima predstavljaju modni izbor koji će se izdvojiti iz jednolične mase. Prisutni su i iznova traženi u toplijim danima uzorci cvijeća koji se protežu cijelom dužinom nogavica.

pantalone
foto: Pinterest

Kombinacije boja, šarenilo i razni motivi dolaze kao trik koji će popraviti raspoloženje raspoloženje.

pantalone
foto: Pinterest

Kako ih kombinovati? Zajedno s drugim uzorcima, ili još bolje, ako dolaze s odgovarajućim topom ili košuljom, nose se u neodoljivom setu. Međutim, kako su ovakvi modeli upečatljivi sami po sebi, najlakše ih je kombinovati uz bijelu ili jednobojnu majicu za dnevne prilike, ili uz klasičnu bijelu košulju za poslovni ili elegantniji izgled. Tada će pantalone biti u prvom planu, a dodatno ih možete začiniti trendi modnim dodacima poput mini torbice, sandala na visoku potpeticu ili cipelama sa platformom, još jednim komadom koji se vrato iz prošlih vremena, piše Gloria Glam.

pantalone
foto: Pinterest

Sudeći po najavama za jesen, ovaj trend neće brzo nestati.

pantalone
foto: Pinterest

Bonus video: