Bez greške: Kupaći kostimi koji odgovaraju svakoj figuri

Najvažnije pravilo u izboru svestranog kupaćeg kostima koji laska svakoj figuri je jednostavnost

7824 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram/Pinterest
Ilustracija, Foto: Instagram/Pinterest

Kupaći kostimi oduvijek su među djelovima odjeće koji su najkomplikovaniji za kupovinu. Pronalazak savršenog modela u kojem će nam biti udobno gotovo se može nazvati modnom urbanom legendom. Iako dakle, nije lako naći idealan model, neki od njih laskaju svakoj figuri, u njima ćete se osjećati prijatno i izgledati odlično.

Kupaći kostimi s kojima ne možete pogriješiti

Nova sezona i njeni trendovi koji su ponovno popularizovali retro siluete i jednodijelne modele znatno su olakšali cijeli proces potrage za idealnim kupaćim kostimom za ljeto ispred nas i godišnji odmor na predivnim plažama.

Oni donose osvježenje nakon sezona vladavine bikini modela s trouglastim gornjim i slip donjim dijelom koji se veže na bokovima. Jednodijelni modeli i retro siluete donose krojeve koji laskaju svakoj figuri, ističu njene najbolje dijelove i naglašavaju ženstvenost.

kupaći
foto: Instagram/Pinterest

Od jednostavnih linija, neutralnih boja i grafičkih uzoraka do kupaćih gaćica visokog struka i debljih naramenica, journal.hr, izdvaja modele s kojima ne možete pogriješiti.

Minimalizam

Najvažnije i najjednostavnije pravilo u izboru svestranog kupaćeg kostima koji laska svakoj figuri je jednostavnost.

kupaći
foto: Instagram/Pinterest

Oštre linije, neutralne i zagasite boje i klasične siluete stvaraju jednostavne kupaće kostime koji će prekriti sitne nedostatke, istaknuti liniju tijela i preplanuli ten i u kojima ćete se, što je najvažnije, osjećati prijatno i nesputano.

kupaći
foto: Instagram/Pinterest

Retro siluete

kupaći
foto: Instagram/Pinterest

Retro siluete kroz svoje klasične linije, neutralne boje i jednostavne uzorke, gaćice visokog struka i jednodijelne modele s naborima slave žensko tijelo i stvaraju modele koji prate liniju tijela, ističu njegove najbolje dijelove i donose šarmatni ljetni look inspiriran prošlim vremenima.

kupaći
foto: Instagram/Pinterest

Klasični jednodjelni modeli

Klasičan jednodijelni kupaći kostim, na veselje mnogih, vratio se na police prodavnica i istakao se kao jedan od najpopularniji ljetnih trendova. Iako je zadržao jednostavnost klasičnog kroja, nova sezona produbila je njegov izrez na leđima kojim mu je dala trendi prizvuk. U sportskom ruhu ili obojen jarkim bojama, jednodijelni kupaći kostim ove godine ćemo s razlogom redovno viđati na plažama.

kupaći
foto: Instagram/Pinterest

Bonus video: