Francuski Vog: Bela Hadid je nova ikona Kanskog festivala

Mišljenje francuskog izdanja časopisa o Beli Hadid kao novoj ikoni filmskog festivala u Kanu svojim lajkom je podržalo preko sto hiljada ljudi, ali među kometarima kogli su se naći i oni sa pitanjem: Zašto ona prisustvuje ovom događaju? Je li ona glumica?"

5075 pregleda 1 komentar(a)
Bela Hadid, manekenka, Foto: Instagram
Bela Hadid, manekenka, Foto: Instagram

Nije tajna, Bela Hadid je nova ikona Filmskog festivala u Kanu, piše časopis Vog u svom francuskom izdanju. Otkako je debitovala 2016. godine, ona svakim svojim novim izdanjem ostavlja bez daha više nego kad se prethodni put pojavila. Kanski filmski festival smatra se 'leglom' zvijezda sedme umjetnosti. U tradiciji Monike Beluči i Leticije Kaste, od svoje prve posjete 2016. godine, Bela Hadid je briljirala,ocjenjuje vogue.fr.

Priliku da ponovo zablista na crvenom tepihu slavna manekenka je imala na premijeri filma Tri sprata. Pojavila se u kreaciji brenda Schiaparelli iz kolekcije visoke mode jesen-zima 2021. Duga crna haljina sa draguljima i niskim dekolteom savršeno je obogaćena ogrlicom u obliku pluća čije su 'bronhije' okićene draguljima.

Bela Hadid
foto: Instagram

Kao što smo već pisali, na ceremoniji otvaranja novog izdanja Filmskog festivala u Kanu, Bela Hadid odlučila se za haljinu sa potpisom Jean-Paul Gaultier-a.

Bela Hadid
foto: Instagram

Bella Hadid je 2019. godine na premijeru filma Bol i slava stigla u crvenoj haljini Roberto Cavalli, uz nakit brenda Bulgari.

Bela Hadid
foto: Instagram

Tokom festivala u Kanu poznati se svake godine okupljaju u hotelu Cap-Eden-Roc na Antibima, a 2016 je na tom događaju nosila Ralph & Russo haljinu ukrašenu nježnim šljokicama.

Bela Hadid
foto: Instagram

Na Filmskom festivalu u Kanu 2017. godine, Bela Hadid je još jednom nosila crveno - Dior haljinu sa tankim bretelma uz Bulgari nakit.

Bela Hadid
foto: Instagram

Mišljenje francuskog izdanja časopisa Vog o Beli Hadid kao novoj ikoni filmskog festivala u Kanu svojim lajkom je podržalo preko sto hiljada ljudi, ali među kometarima kogli su se naći i oni sa pitanjem: Zašto ona prisustvuje ovom događaju? Je li ona glumica?". "Ovo je njen svijet i mi živimo u njemu", glasio je jedan od odgovora.

Bonus video: