Viktorija Bekam: Najvažnije pravilo - osjećaj se dobro u svojoj koži

Kolekcija je izrađena od visokokvalitetnih materijala, funkcionalna je i može se nositi tokom cijelog dana

3892 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: PR
Ilustracija, Foto: PR

Model, pjevačica, poznata britanska dizajnerka i, po mišljenju mnogih, jedna od najstilizovanijih žena na svijetu Viktorija Bekam svakodnevno oduševljava svojim modnim kombinacijama. Iako je poznata po elegantnom, poslovnom stilu, često je možemo vidjeti i u opuštenim, sportskim izdanjima. Ovaj put su njen nepogrešiv stil, smisao za modu i ljubav prema sportskoj opremi bili inspiracija za novu saradnju s poznatim brendom Ribok. Rezultat te saradnje je peta po redu zajednička kolekcija koju čine komadi dizajnirani za vježbanje u fitnes centrima ili na nekim drugim lokacijama, ali nosivi i u svakodnevnim ležernim kombinacijama.

Reebok
foto: PR

Spojem sportskog i svakodnevnog stila, Beckam je poručila da je osnovno i jedino modno pravilo ovog ljeta osjećati se dobro u svojoj koži. Upravo zato je svaki komad iz ove kolekcije izrađen po inovativnim standardima, od visokokvalitetnih materijala koji pružaju najbolje performanse tokom treninga omogućavajući da se ljudi osjećaju i izgledaju dobro.

Reebok
foto: PR

“Dok sam radila na novoj kolekciji, najviše pažnje sam posvetila izboru materijala koji bi odgovorili na različite potrebe ljudi. Željela sam da kreiram sportsku opremu za sve one koji vode dinamičan stil života. Zahvaljujući Ribokovoj sportskoj ekspertizi, dizajnirali smo funkcionalnu kolekciju koja se može nositi tokom cijelog dana”, ispričala je uoči lansiranja kolekcije.

Reebok
foto: PR

Nježno roza i mint boja dominiraju kolekcijom, ali tu su i nezaobilazne crna i bijela za sve one koji vole klasiku. Posebno dizajnirane helanke i topovi za treninge dopunjavanju se sa modernim majicama s kapuljačom i modnim dodacima poput kapa i ranaca.

Reebok
foto: PR

Bonus video: