Napravite odličnu modnu kombinaciju: Jednostavna formula

Iako se odlično slažu s trendi modelima, ti klasični modeli s modernim pomakom i u neutralnim bojama najbolje izgledaju zajedno

7281 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram
Ilustracija, Foto: Instagram

Izbor savršene modne kombinacije je pravi mali izazov s kojim se susrećijemo svakg danas. U potrazi za kombinacijom u kojoj će istovremeno izgledati sređeno i osjećati se prijatno, žene su spremne da isprobaju baš sve. Novi modni trendovi uvijek su uzbudljivi dodatak garderobi i svakodnevnom izgledu, ali jednostavni i svestrani modni klasici i osnovni komadi su oni upravo one stvari kojima se uvijek iznova vraćamo.

Kako naizgled sasvim obične odjevne komade pretvoriti u efektni ‘look’ za plažu ili gradske ulice, za dnevne obaveze ili večernja druženja?

Bez obzira na promjenu sezona i nove trendove koje donose, jedan detalj uvijek ostaje isti – neutralna paleta koja spaja crnu i bijelu boju sa nenametljivim nijansama bež, plave, zelene i smeđe nijanse uvijek je savršeni izbor ako u svojoj garderobi želite da kreirate svestranu odjeću u kojoj se svi komadi međusobno slažu i koja nudi bezbroj različitih kombinacija, piše journal.hr.

Iako se odlično slažu s trendi modelima, ti klasični modeli s modernim pomakom i u neutralnim bojama najbolje izgledaju zajedno. Ova jednostavna formula uvijek daje isti rezultat – šik kombinacije koje će vam odlično stajati u skoro svakoj prilici.

Na fotografijama sa Instagrama u nastavku možete pronaći inspiraciju za kombinaciju koja će baš vama odgovarati.

Bonus video: