I dalje u modi: Trendi suknje za kasne ljetnje i prve jesenje dane

Kao najpopularniji model već dvije-tri godine ističe se plisirana suknja

13076 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Od prelaznog vremena, preko prvih jesenjih dana, do onih najhladnijih, u svakoj garderobi će se naći mjesto za najženstvenije komade - haljine i suknje. Uz svestrane dnevne haljine među kojima su se kao najpoželjniji modeli istakle haljine midi dužine, ženstveni dodatak svakoj jesenjoj garderobi je i jedan od najpopularnijih modela suknji koji će unijeti dozu elegancije u vaš izgled za novusezonu. Kao trendi model već dvije-tri godine ističe se plisirana suknja.

suknje
foto: Pinterest

Elegantnog izgleda i svestranog karaktera, plisirane suknje u svaki ormar unose jednostavnost kada je kreiranje svakodnevnih kombinacija u pitanju.

suknje
foto: Pinterest

One donose ženstvenost s trendi pomakom kao završni efekt – spoj koji će odgovoriti na svaki modni izazov i svaku priliku koju donose nadolazeći jesenji dani, piše journal.hr.

suknje
foto: Pinterest

Od kože do providnih materijala, od raskošnih boja dragulja i smeđih tonova do off white i crne boje, aktuelne kolekcije donijele su plisirane suknje u bezbroj različitih izdanja.

suknje
foto: Pinterest

Pored raznolikosti modela, koje možemo pronaći već u prvim jesenjim kolekcijama, plisirane suknje ističu se kao savršen izbor za svaku priliku.

suknje
foto: Pinterest

Za ležerno izdanje mogu se nositi u kombinaciji sa najobičnijom majicom, ali odlično izgledaju i da elegantnom bluzom i blejzerom sa kojima čine odličan spoj.

suknja
foto: Pinerest

U kombinaciji sa pletivom biti odličan izbor za hladnije jesenje dane.

suknje
foto: Pinterest

Bonus video: