Novo šoping iskustvo u Nikšiću: U gradu sporta svi smo ekipa

U novoj Sport Vision prodavnici imate priliku da sve što vam je potrebno za trening, trčanje, košarku, fudbal ili svakodnevnu rekreaciju

19803 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Sport Vision
Foto: Sport Vision

Već ste navikli da, iz sezone u sezonu, Sport Vision predstavlja najnovije modele sportske obuće, odjeće i opreme, sa potpisom poznatih svjetskih brendova. Međutim, ovoga puta su svojim potrošačima u Nikšiću obezbijedili nešto potpuno novo – šoping iskustvo kakvo niste doživjeli do sada!

Danas, 30. avgusta u Nikšiću, u Domu revolucije, otvorena je nova Sport Vision radnja, prilagođena najnovijim svjetskim standardima izlaganja i prezentacije. U savremenom objektu, sa prodajnim prostorom od preko 400 kvadratnih metara, ona je najveća u Crnoj Gori izvan Podgorice i svojim enterijerom, standardima, ponudom i osobljem stoji rame uz rame sa regionalnim centrima u mnogo većim gradovima i državama.

U skladu sa motom kampanje otvaranja - „U gradu sporta, svi smo ekipa“, svečanim presijecanjam vrpce, novu radnju su otvorili proslavljeni nikšićki sportisti – Slađana Pejović, Jovana Peković i Predrag Smolović, kojima je izvršni direktor, Petar Veličković uručio nagrade, kao mali znak pažnje i podsticaj za dalje uspjehe.

Sport Vision Nikšić
foto: Sport Vision

U novoj Sport Vision prodavnici imate priliku da sve što vam je potrebno za trening, trčanje, košarku, fudbal ili svakodnevnu rekreaciju pronađete na jednom mjestu i isprobate na nekom od rekvizita koji se tamo nalaze. Za one najmlađe, tu je KIDS korner, koji sadrži ponudu za djecu – od beba do tinejdžerskog uzrasta.

Specijalno, povodom otvaranja, iz Sport Visiona su svojim potrošačima sve do srijede, 1. septembra, pripremili popuste od 20% na novu kolekciju, kao i dodatnih 10% popusta na sve ostalo.

Čekamo vas svakog radnog dana i subotom od 9 do 21 čas.