Za svaku priliku: Idealne haljine za kraj ljeta i jesen

Košulja-haljina nosi neodoljivi spoj elegancije i udobnosti, baš sve što možemo poželjeti u savršenom odjevnom komadu za najtoplije ljetne dane, ali i za povratak na gradske ulice i jesenske dane

27721 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Od obožavanih klasika koji se uvijek iznova ističu kao osnova garderobe i kao dobar početak svake kombinacije, do najnovijih trendova koji unose osvježenje u garderobu i daju efektan izgled svakoj kombinaciji, proljećna i ljetnja sezona i ove su godine donijele raskošnu modnu priču kojom vladaju bogata paleta boja, prozračne siluete i lagani materijali.

haljine
foto: Pinterest

U moru trendova, neki od odjevnih komada su se istakli kao svestrani modnim favoriti koji će s lakoćom odgovoriti na svaki modni izazov. I koje ćemo nositi i nakon kraja dugog, toplog ljeta, piše Journal.

haljine
foto: Pinterest

Haljine su odjevni komad s kojim nikad ne možete pogriješiti, posebno kada je riječ o klasičnim krojevima koji stvaraju elegantni look i s lakoćom se transformišu za različite prilike.

haljine
foto: Pinterest

Košulja-haljina jedan je od najsvestranijih modela koji se moraju naći na svakoj shopping listi. Osim što u njoj možete provesti ostatak ljetnih dana, košulja-haljina odlično će izgledati i u jesenjim kombinacijama.

haljine
foto: Pinterest

Spoj jednostavnih linija klasične muške košulje i haljine kao najženstvenijeg komada iz ženskog ormara ideja je s kojom su se još u prolećnim kolekcijama poigrale modne kuće i high street brendovi.

haljine
foto: Pinterest

Zanimljiva rekonstrukcija muške košulje i novi pogled na klasičnu percepciju haljine savršeno su se nadopunili u ovom jednostavnom, ali efektnom i svestranom komadu koji posljednjih godina ne prestaje da plijeni pažnju.

haljine
foto: Pinterest

Košulja-haljina nosi neodoljivi spoj elegancije i udobnosti, baš sve što možemo poželjeti u savršenom odjevnom komadu za najtoplije ljetne dane, ali i za povratak na gradske ulice i jesenske dane.

haljine
foto: Pinterest

Istovremeno klasična i moderna, jednostavna i efektna, košulja-haljina je u ljetnim i prvim jesenskim kolekcijama otkrila svoj svestrani karakter u pregršt različitih modela koje krase efektni detalji, omiljene boje i trendi uzorci.

Bonus video: