Sve što vam treba za odličan izgled: Duks, štikle i farmerke

Postizanje ljepote jednostavnosti ovog stajlinga na prvi pogled je zahtjevno, ali uspjeh je zagarantovan uz detalje koji čine važnu razliku

7123 pregleda 3 komentar(a)
Victoria Beckham, Foto: Instagram/ victoriabeckham
Victoria Beckham, Foto: Instagram/ victoriabeckham

Tokom pripreme revije za kolekciju proleće/leto 2022., koja je prošla više nego uspješno, Victoria Beckham fotografisana je u svom modnom studiju. Međutim, na sebi nije imala ni jedan od komada koji bi mogli da najave njenu novu kolekciju, već potpuno neočekivanu kombinacju: duks, visoke potepetice i farmerke.

Victoria Beckham
foto: Instagram/ victoriabeckham

Postizanje ljepote jednostavnosti ovog stajlinga na prvi pogled je zahtjevno, ali uspjeh je zagarantovan ukoliko na pravi način istaknete siluetu i naravno izaberete ključne tonove i detalje, piše Grazia.

Sivi duks kao vodeći neutralni dio stajlinga i klasičan džins visokog struka u nešto tamnijem tonu sa podvrnutim nogavicama, osvježeni su crvenim štiklama, koje dižu 'outfit' na potpuno novi nivo.

Victoria Beckham
foto: Instagram/ victoriabeckham

Ova svakodnevna ali i elegantna kombinacija, zaokružena je aksesoarima u vidu kožnog crnog kaiša i proštepane Chanel tašne u istoj neutralnoj nijansi. Duks je upasan poput košulje, a nogavice podvrnute tako da otkrivaju članke, koji su u ovom slučaju vrlo upadljivi, zahvaljujući crvenim potpeticama sa jednim tankim kaišićem oko zgloba.

Sitni, sitni detalji prave svu moguću razliku i čine ovakav izgled fantastičnim.

Bonus video: