Ne propustite akciju na kolekciju torbi

Sve što ste vidjeli na svjetskim modnim pistama možete probati u Class Outletu već danas. I tako biti klasu ispred svih. Uživajte u modi ove jeseni a od utorka ostvarite popust od 20% na asortiman torbi.

27027 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Nikola Pejović
Foto: Nikola Pejović

Jedan od neizostavnih modnih detalja za žene je torba. Svaka žena sigurno ima bar tri različite torbe u svom ormanu. Uz svaki stil i priliku treba uklopiti odgovarajuću. Torba je modni detalj koji se nosi i u zavisnosti od raspoloženja i u zavisnosti od prilike. Toliko je različitih vrsta ženskih torbi: torba preko ramena, pismo torba, velika torba, mala torba, ili ceger. Za svaku priliku postoji ona prava koja se mora uklopiti u stajling.

Bez obzira na veličinu, izgled, materijal od kojeg su napravljene ili namjenu, torba je nešto bez čega savremena žena ne može da zamisli svoj dan i nešto što joj je uvek pri ruci.

Zato je za vas Class outlet ove nedelje pripremio akciju 20% popusta na asortiman torbi (Gucci, Prada, Fendi, Burberry, Dolce Gabanna, Bottega Veneta, Stella McCartney, Valentino, Salvatore Ferragamo, Jimmy Choo, Love Moschino...). Akcija će trajati od 5.oktobra do 7.oktobra.

Sa cjenovnom ponudom koja prati evropske outlet-e , samim tim i aktuelna sniženja, u radnji Class Outlet Montenegro moguće je trgovati na 12 mjesečnih rata preko Premium kartice Hipotekarne banke.

Budite prepoznatljivi po vašem stilu!

Svrha mode su komfor i ljubav. Ljepota dolazi kada moda ispuni svoju svrhu.

Posjetite nas još danas - Class Outlet Montenegro.

Adresa:

Vojislavljevića 15 Podgorica (kompleks ''Južna kapija grada'')

Radno vrijeme: od 09.00 do 21.00h (osim nedjeljom)

Instagram: class_outlet_fashion

FB: Class Outlet Montenegro