Čizme do koljena: Ovakve će se nositi ove jeseni i zime

One će u trenu osvježiti vaš omiljeni par uskih farmerki, mini suknju ili suknju do koljena...

14899 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Čizme do koljena nikada nijesu izlazile iz mode, ali od prošle godine traje njihov povratak u modni fokus. One će u trenu osvježiti vaš omiljeni par uskih farmerki, mini suknju ili suknju do koljena, pa čak i dugaču haljinu.

čizme
foto: Pinterest

Iako trenutno postoji mnogo stilova čizama koji se bore za vašu pažnju, čizme do koljena su odličan izbor jer ispod njih možete sakriti svoje najudobnije čarape, obezbjeđujući da vam bude toplo i tokom najhladnijih dana. Istovremeno, one mogu izgledati veoma stilizovano i vašim modnim kombinacijama dati dodatni sjaj. Možete odabrati visinu pete koja vama odgovara i, ako vam se ne dopada najmoderniji grubi izgled, odlučiti se za neku sofisticiraniju varijantu.

Ravne čizme do koljena

čizme
foto: Pinterest

Ravne čizme su, naravno, najjednostavnije verzije za nošenje ako vam se ne da da 'nabadate' u štiklama.

čizme
foto: Pinterest

Postoji mnogo različitih ravnih stilova čizama do koljena koje možete isprobati, uključujući elegantne čizme za jahanje, 'debele' čizme za kišu i još mnogo toga.

čizme
foto: Pinterest

Čizme do koljena do sa niskom potpeticom

čizme
foto: Pinterest

Čizme do koljena sa štiklama srednje visine odličan su kompromis ako želite lepršaviji izgled od ravnih, ali ne želite poteškoće pri hodanju na ultra visokim potpeticama.

čizme
foto: Pinterest

Čizme do koljena sa visokim potpeticama

čizme
foto: Pinterest

I na kraju, ali ne i najmanje važno, ako želite da nosite čizme sa visokim potpeticama, pred vama je širok izbor - od onih sa tankom štiklom, preko platformi do solidnih punih visokih potpetica.

čizme
foto: Pinterest

Bonus video: