Obucite sako i osvježite svoj izgled: Ovo su hit kombinacije

Ove jeseni možete odlučiti da se malo poigrate i isprobate sako u varijantama koje do sada možda nijeste nosili

19413 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram
Ilustracija, Foto: Instagram

Nema sumnje da je sako modni klasik kojeg je dobro imati u ormaru. Izrazito pouzdan, jednostavan i chic, glavna je zvijezda svakog poslovnog ''outfita'. Savršen je odabir za promjenjivo jesenje vrijeme, a osim za poslovni poslovni izgled, odličan je izbor za gotovo svaku priliku.

Klasični crni i bijeli sako najćešće se kombinuje sa elegantnim pantalonama ili farmericama. U kombinaciji s košuljom za svakodnevni posao ili u kombinaciji s običnom majicom za šetnju, ovo je poprilično siguran izbor.

Ipak, ove jeseni možete odlučiti da se malo poigrate i isprobate sako u varijantama koje do sada možda nijeste isprobali.

Sako i haljina

Odjevna kombinacija koja savršeno spaja sezonske trendove su sako i haljina ili suknja uz koje možete nositi bijele patike ili kaubojske čizme.

Istovremeno ženstven i jednostavan, ovaj lizgled ostavlja mnoštvo prostora za igru bojama, piše Novi list.

Sako i farmerice

Ove sezone su se u velikom stilu vratile trapez farmerke, ali to ne znači da treba odustati od svih ostalih modela.

Bilo da ste obožavateljka uskih, širokih ili klasičnih modela, farmerice i sako su savršena ljubavna modna priča koju rado upotpunimo statement modnim komadima.

Široke pantalone i sako

Osim uz farmerice i elegantne pantalone, sako se svakodnevno može kombinovati i sa pantalonama različitih boja, šara i dizajna. Unesite u jesenju svakodnevnicu paletu boja i opustite se uz oversized sako ili pantalone.

Helanke i sako

Jedan od omiljenih ležernih modnih komada svakako su helanke koje su davno prestale da budi rezervisane samo za sport.

Danas ih ima u mnogobrojnim izdanjima od neprovidnih materijala zbog čega ih možete nositi u različitim prilikama. Uz sako, naravno.

Bonus video: