Najavljeno 29. izdanje crnogorske Nedjelje mode

”Modna komora Crne Gore će i ovog puta voditi računa o svim epidemiološkim mjerama Instituta za Javno zdravlje Crne Gore”, poručili su iz organizacije.

2623 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Modna komora Crne Gore
Foto: Modna komora Crne Gore

Modna komora Crne Gore, organizovaće 29. izdanje crnogorske Nedjelje mode i to od 16. do 20. novembra u Podgorici, saopštili su organizatori.

Spisak učesnika još uvijek nije potpun, jer kako kažu organizatori, očekuju se potvrde nekoliko modih dizajnera kako iz Crne Gore, tako i regiona.

”Dizajneri koji su najavili svoje učešće do sada su Milena Vujačić koja će otvoriti Nedjelju mode, Marina Banović Džuver, Nada Koljenšić, Marija Rosaria Vendito, Atelier Ana Simone i Milena Đurđić koja će zatvoriti ovu modnu manifestaciju”, poručili su iz Modne komore Crne Gore.

”Naslovnu fotografiju će raditi Nikola Pejović, šminku Marija Šuković, frizure Kuća mode i ljepote Zoran, a oficiajlni fotografi su: Nikola Pejović i Petar Kasalica. After party će, nakon svake večeri, odnosno revija, biti organizovan u Centre Villeu. Za scenografiju će biti zadužen tim studija Dragutinović”, dodaje se u saopštenju.

”Nedelja mode će i ovog puta imati humanitarni momenat u okviru samog događaja. Takođe, Modna komora Crne Gore uvijek daje podršku mladim dizajnerima sa Fakulteta za dizajn i multimediju UDG, a tako će biti i ovog puta kada će se predstaviti studenti za Modni dizajn”, otkrio je Srđa Lubarda ispred Modne komore.

Zvaničan naziv ovogodišnjeg 29. izdanja je Somersby Fashion Week Montenegro, a revije će se održavati u novootvorenom studiju Dragutinović u Bandićim, osim prve večeri kada će se otvaranje upriličiti u Capital Plazi.

”Modna komora Crne Gore će i ovog puta voditi računa o svim epidemiološkim mjerama Instituta za Javno zdravlje Crne Gore”, poručili su iz organizacije.

Bonus video: