Sedmica ''strašnih'' popusta

Ako i vas hvata groznica povodom Noći vještica, imamo odličnu vijest!

Od 26. do 31.oktobra u Class Outlet radnji vas očekuje popust do čak 50%

19564 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Class Outlet
Foto: Class Outlet

Poslednji dan oktobra tradicionalno je rezervisan za Noć Vještica, sve popularniji praznik na našim prostorima, koji je počeo da uzima maha. Iako određeni ljudi i dalje drže do tradicije, te umjesto Noći vještica proslavljaju Svetog Luku, velika je većina onih koji se raduju čarima zapadne kulture.

Za one koji žele uživati u Noći vještica, postoji mnogo načina za dobru zabavu.

Class Outlet uvijek prati trendove, pa tako i sada. Inspirisani duhom Noći vještica, za one koji planiraju da krenu u ''lov'' na savršeni outfit, pripremili smo sedmicu ''strašnih'' popusta – čak 50% na postojeću Class Outlet kolekciju.

Od 26. do 31.oktobra obradujte sebe i svoje najdraže trendi komadima odjeće vodećih brendova: Gucci, Prada, Fendi, Burberry, Dolce Gabanna, Jimmy Choo, Valentino, Bottega Veneta, Versace, Balenciaga…

Garderobu kompletiraju i najtraženija ženska i muška obuća, tašne, nakit i drugi aksesoari. Tokom Halloween akcije očekuju vas posebna iznenađenja na kolekciju torbi!

Iskoristite ovu savršenu priliku i kupite ono što već dugo priželjkujete po nižim cijenama. Sa cjenovnom ponudom koja prati evropske outlet-e , samim tim i aktuelna sniženja, u radnji Class Outlet Montenegro moguće je trgovati na 12 mjesečnih rata preko Premium kartice Hipotekarne banke, CKB MC Shopping kartice i NLB kreditne kartice.

Budite prepoznatljivi po vašem stilu!

Svrha mode su komfor i ljubav. Ljepota dolazi kada moda ispuni svoju svrhu.

Posjetite nas još danas - Class Outlet Montenegro.

Adresa:

Vojislavljevića 15 Podgorica (kompleks ''Južna kapija grada'')

Radno vrijeme: od 09.00 do 21.00h (osim nedjeljom)

Instagram: class_outlet_fashion

FB: Class Outlet Montenegro