Kombinacije sa kojima ne možete pogriješiti: Crno-bijela jesen

Crna i bijela boja nameću se kao najsvestraniji, uvijek siguran izbor primjeren svakoj prilici i svakom stilu

14425 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Jesenja sezona u modni svijet donosi raskoš novih trendova. Od inovativnih uzoraka do zemljanih boja, od poznatih klasika do novih krojeva i silueta koji će nas osvojiti, ponudiće bezbroj mogućih kombinacija.

odjeća
foto: Pinterest

Ipak, za sve one radne dane kada ne želimo da razmišljamo o tome šta ćemo da nosimo i hoćemo da minimun vremena posvetimo biranju odjevne kombinacije, spoj omiljenih crnih i bijelih komada još uvijek je odličan izbor za istovremeno jednostavan i elegantan outfit u kojem ćemo se uvijek osjećati odlično i izgledati sređeno.

Jednostavnost kombinacije koju donose crna i bijela je od vremena Coco Chanel sinonim za eleganciju. Danas, decenijama kasnije, crna i bijela još uvijek stvaraju neke od najboljih outfita.

Crna i bijela boja nameću se kao najsvestraniji, uvijek siguran izbor primjeren svakoj prilici i svakom stilu.

Odgovor na svaku modnu dilemu i ove sezone će dati spoj jesenjih klasika i ležernih osnovnih modela u crnoj i bijeloj boji. Kao neki od apsolutnih favorita ističu se dnevna haljina koju ćemo nositi u kombinaciji sa patikama za ležeran ili kratkim čizmama za elegantan izgled, kao i kombinacije raskošnih bijelih bluza i crnih pantalona. Tu su, naravno i varijante u kojima su pantalone bijele, a gornji dio u crnoj boji.

odjeća
foto: Pinterest

Uz haljine, među ženstvenim odjevnim komadima ističu se i suknje u svim krojevima i dužinama. Bez obzira koji kroj i dužinu odabrali, s crnom bojom ne možete pogriješiti, a sve što će vam trebati uz nju su bijela košulja i nekoliko modnih dodataka.

Bonus video: