Svi pričaju o haljini koju je Megan Markl nosila sa Dan veterana

Kao i više puta do sada, u čast Harijevoj majci, 40-godišnja Megan nosila je dijamantsku narukvicu princeze Dajane

11527 pregleda 3 komentar(a)
Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl, Foto: Instagram
Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl, Foto: Instagram

Svaki put kada se pojave u javnosti, a to čine prilično rijetko otkako su odstupili sa krljevskih dužnosti vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su u središtu medijske pažnje. Tako je bilo i juče kada su se pojavili na glamuroznoj galavečeri u Njujorku povodom obilježavanja Dana veterana u SAD i Dana primirja u Prvom svjetskom ratu u Velikoj Britaniji.

Megan Markl
foto: Instagram

Dok su dolazili u Muzej Intrepid, gdje je održano gala veče, novinari su pitali Megan je li ponosna na Harryja. "Uvijek sam ponosna na njega", rekla je, prenose britanski mediji.

Modni izbor Megan Markl ni ovoga puta nije prošao nezapaženo. Crvena haljina modne kuće Carolina Herrera pokazala se kao pun pogodak. Duboki dekolte i visoki prorez do bedara odlično su odgovarali njenoj figuri. Glamurozni izgled upotpunila je crvenim cipelama na visoku petu Giuseppea Zanottija koje koštaju 800 eura.

Kao i više puta do sada, u čast Harijevoj majci, 40-godišnja Megan nosila je dijamantsku Cartier narukvicu princeze Dajane. Svoju gustu, crnu kosu digla je u elegantnu punđu.

Bonus video: