Popusti od 40% do 70% u svim Obuća Minja radnjama

Black Friday popusti, bitno je gdje kupujete obuću

31062 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Obuća Minja
Foto: Obuća Minja

Od omiljenih klasika do trendi modela koji će upotpuniti i najjednostavniju odjevnu kombinaciju naša ponuda zimske kolekcije je veoma raznovrsna. Ove sezone u našoj kolekciji su se istakli grublji modeli čizama, čizme na pertlanje, polularne bajkerke sa lancima, duboke čizme sa masivnim đonom. Ipak, neizostavna klasika i ove sezone dolazi do izražaja pa ćemo posebno izdvojiti modele u neutralnoj bež i crnoj boji.

Tradicionalno prestavljamo najbolju Black Friday ponudu- 40% na kompletnu novu kolekciju i 70% na određeni dio asortimana. Akcija važi od 22.11.-28.11. u svim našim radnjama kao i u online shopu.

Veliki izbor dugih čizama sadrži preko 50 modela i boja različitog dizajna i materijala. A cjelokupna zimska ponuda broji preko 500 različitih modela muške, ženske i dječije obuće. Vjerujemo da ćete naći ono čime ćete biti oduševljeni jer sa popustom od 40% na novu kolekciju sigurni smo da ćete pronaći idealan par obuće za vas.

Moramo naglasiti da su fenomenalne cipelice koje su apsolutni hit ove sezone takođe na popustu od 40%.

Iz ponude bi izdvojili waterproof modele na popustu od 40%.

Vremenskoj prognozi možda ne možete uvijek vjerovati ali njima 100% možete.

Udobne, moderne, tople i još vodootporne, model koji morate imati!

Takođe, nudimo širok izbor dječije kolekcije gdje se posebno izdvajaju neodoljivi modeli gumenih čizama sa svijetlećim đonom za djevojčice i dječake.

Tu su i martinke za djevojčice, bilo da tražite klasične, lakovane ili sa detaljima. Izbor je na vama!

Dio našeg asortimana prate i outlet modeli po ekstra sniženim cijenama do čak 70% (patike već od 7,49€, čizmene već od 11,99€). Našu ponudu uvijek mozete pratiti na https://www.instagram.com/obuca_minja_outlet/?hl=en

Najveći izbor outlet modela po sniženim cijenama. Ne propustite ovu Black Friday ponudu!

Za sve porudžbine i dodatne informacije možete kontaktirati naš call centar.

069/112-099 svim radnim danima i subotom od 08:00h-21:00h

Takođe, našu cjelokupnu ponudu modela kao i informacije o popustima i događajima možete ispratiti na našoj instagram stranici https://instagram.com/obuca_minja?utm_medium=copy_link i web sajtu www.obucaminja.me

Maloprodajne objekte možete posjetiti u Podgorici na pet lokacija (u centru ul. Novaka Miloševa, Pejtonu, na Starom Aerodromu, u City Mall-u i u Moskovskoj br.18); Tuzima, Beranama, Bijelom Polju, Mojkovcu, Kolašinu, Plavu, Rožajama, Danilovgradu, Nikšiću, Cetinju, Baru, Igalu, Herceg Novom, Budvi i Kotoru.

Od skoro, proširili smo i naš lanac poslovanja van granica Crne Gore i nalazimo se u Užicu- Dimitrija Tucovića 159.