Nedjelja shoppinga!

Popusti do 50% na postojeću i 50% na novu kolekciju

16934 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Class Outlet
Foto: Class Outlet

Ako ste u potrazi za kvalitetnim buticima koji nude širok asortiman luksuznih dizajnerskih modnih brendova, različitih stilova, trendova i boja, onda je Class Outlet jedino mjesto gdje treba da budete.

Class Outlet je na crnogorskom tržištu za kratko vrijeme osvojio srca poznavalaca mode svojim visokim kvalitetom ponude kao i cijenama koje prate evropske outlete.

Zbog toga smo i ovaj put za naše kupce pripremili iznenađenje.

NEDELJA SHOPPINGA!

Od 22. do 28. novembra u Class Outlet radnji Vas očekuju popusti čak do 50% na postojeću i 50% na novu kolekciju.

Osim postojećih brendova koje ste mogli naći u našoj radnji do sada kao što su: Gucci, Prada, Fendi, Burberry, Dolce Gabanna, Jimmy Choo, Valentino, Bottega Veneta,Versace, Balenciaga i drugi, nova kolekcija je obogaćena i novim eksluzivnim brendovima:

Saint Laurent, Givenchy, Celine, Loewe, Isabel Marant, Aquazzura, Alexander Mc Queen, JW Anderson, Kenzo x Vans, Moncler, CHURCH’S i mnogi drugi.

Iskoristite priliku i kupite ono što već dugo priželjkujete po nižim cijenama. Garderobu kompletiraju i najtraženija ženska i muška obuća, tašne, nakit i drugi aksesoari koji pružaju savremenom muškarcu i ženi mogućnost da kreiraju svoj jedinstveni stil po najaktuelnijim svjetskim trendovima.

U Class Outletu moda nije samo posao. Posvećujemo posebnu pažnju našim kupcima. Želimo da doživite luksuzni modni ugođaj koji će Vam upotpuniti ugodna, topla atmosfera i ambijent savremene i urbane estetike, kao i naše profesionalno i ljubazno osoblje koje Vam je na raspolaganju u svakom trenutku, posebno ako imate stilske nedoumice.

U radnji Class Outlet Montenegro moguće je trgovati na 12 mjesečnih rata preko Premium kartice Hipotekarne banke, CKB MC Shopping kartice i NLB kreditne kartice.

Budite prepoznatljivi po vašem stilu!

Posjetite nas još danas - Class Outlet Montenegro.

Adresa:

Vojislavljevića 15 Podgorica (kompleks ''Južna kapija grada'')

Radno vrijeme: od 09.00 do 21.00h (osim nedjeljom)

IG: class_outlet_fashion

FB: Class Outlet Montenegro