Modni trik za hladne dane: Dodatna toplota i šik izgled

Za dodatnu dozu toplote i šik izgled, moderne žene pletivo nose kao topli šal prebačen preko ramena

7171 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram
Ilustracija, Foto: Instagram

U naredim sedmicama i mjesecima, potraga za savršenim odgovorom na pitanje - šta da obučem - biće mrvicu izazovnija zbog sve nižih temperatura. Ipak, jedan modni trik biće dovoljan da svoje jesenske i zimske modne favorite transformišete u jednostavne i šik odjevne kombinacije idealne za radne dane, ali i opuštene vikende.

odjeća
foto: Instagram

Kako svaku, čak i najjednostavniju kombinaciju s ležernim prizvukom u trenu učiniti sređenijom i pretvoriti je u odjevnu kombinaciju idealnu za dugi radni dan? Popularne modne trendseterke otkrile su modni trik koji ćete i sami lako moći da probate. Modni trik zapravo je jedan odjevni komad koji se vrlo vjerojatno već nalazi u vašem ormaru. Riječ je od jednom od najvećih modnih klasika iz zimskog ormara –pletivu, piše Journal.hr.

odjeća
foto: Instagram

Uz tople kapute i čizme, pletivo je bez sumnje jedan od ultimativnih klasika u modnom svijetu bez kojeg ni jedna zimska kolekcija i garderoba ne bi bile potpune.

odjeća
foto: Instagram

Pletivo je zimi privlačno uvijek, ali je za ovu jesen i zimu promovisano kao apsolutni favorit među trendovima. Uz sve već poznate načine na koje nosimo omiljene džempere na raskopčavanje, ove zime ćemo ih nositi na još jedan način koji obožavaju modne trendseterke. Za dodatnu dozu toplote i šik izgled, moderne žene pletivo nose i kao topli šal prebačen preko ramena.

U slojevitim kombinacijama, preko blejzera, bluze ili još jednog komada pletiva, s nezaobilaznim dodatkom toplog zimskog kaputa ili jakne, pletivo nonšalantno prebačeno preko ramena savršeni je modni trik za zimske dane.

Bonus video: