Otvoreno jesenje izdanje crnogorske Nedjelje mode

Nedjelje mode, nastavlja se u utorak veče, na Imanju Knjaz, kada će svoje kolekcije predstaviti Milena Vujačić, Boško Jakovljević, Kristina Ilić-Hunt, Ratka Pozdnyakova Li’ELLI, Atelier Ana Simone

6232 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Ovogodišnje, jesenje izdanje crnogorske Nedjelje mode, otvoreno je u Capital Plazi u Podgorici, a u okviru projekta Modne vinjete, modele su predstavili studenti Modnog dizajna UDG fakulteta.

Oni su izložili modele izađene uglavnom od krep i hamer papir, u bijeloj boji, odgovarajući na zadatu temu - voda.

Somersby Fashion Week Montenegro, kako glasi zvanični naziv 29. Nedjelje mode, nastavlja se već sjutra veče, na Imanju Knjaz, kada će svoje kolekcije predstaviti Milena Vujačić, Boško Jakovljević, Kristina Ilić-Hunt, Ratka Pozdnyakova Li’ELLI, Atelier Ana Simone.

Narednog dana, u srijedu, svoju kolekciju će bez prisustva publike i medija prikazati Lazar Ilić, dok je posljednje veče, koje će se održati 25. novembra, rezervisano za Marinu Banović, Nadu Koljenšić i Milene Đurđić.

U okviru posljednje večeri svoje radove publici prezentovaće i studenti treće godine Modnog dizajna.

Posjetioci Fashion Weeka imaće priliku da pogledaju i izložbu slika umjetnice Orijane Ubović, kao i nakit sa potpisom Milene Đergović.

Bonus video: