Praznična radost uz Opposite i Vijesti!

Sve čitaoce dnevnih novina Vijesti od 20. do 25. decembra 2021. očekuju kuponi na naslovnoj strani, sa kojima ostvaraju 50% popusta na sve artikle

73507 pregleda 0 komentar(a)
Opposite, Foto: Opposite
Opposite, Foto: Opposite

Darivanje je velika radost. I dok se ovih dana sa posebnom pažnjom pripremamo za jedan od najljepših perioda u godini, OPPOSITE je za čitaoce Vijesti obezbijedio specijalan poklon uoči novogodišnjih i božićnih praznika: POPUST 50% NA SVE!

Sve čitaoce dnevnih novina Vijesti od 20. do 25. decembra 2021. očekuju kuponi na naslovnoj strani koje je potrebno isjeći i iskoristiti u nekoj od OPPOSITE maloprodaja u Crnoj Gori. A dodatna pogodnost za čitaoce Vijesti novina i posjetioce portala je promo code VIJESTI50 koji vam donosi isti popust od 50% za sve online kupovine na sajtu www.opposite-fashion.me

OPPOSITE je najprodavaniji regionalni fashion brend prepoznatljiv po najaktuelnijim svijetskim trendovima uz odličan kvalitet i najpovoljnije cijene. Kao nikad do sada OPPOSITE je pripremio asortiman koji će vas oduševiti a sve to uz fenomenalan popust od 50%. U ponudi je preko sto modela snježne i vodootporne obuće, najaktuelnije martinke, motorke, veliki broj trendy čizmi, kao i veliki broj fashion torbi i rančeva.

Kada je u pitanju zimska moda, pored modernog dizajna, veoma je važno da obuća bude topla i udobna. Već sedam godina za redom OPPOSITE je lider u ponudi sniježnog I vodootpornog pograma a osim standardnih boja, sigurni smo da vaš zimski outfit možete upotpuniti uz još mnogo aktuelnih boja. Svake godine OPPOSITE donosi najaktuelniji izbor obuće za zimu i snijeg koju sada uz Vijesti popust 50% možete pronaći već od 17,49 €. Udobnost i kvalitet ovog programa je već prepoznao veliki broj kupaca i učinio da se OPPOSITE brend voli i rado nosi.

Sve trendi čizme, martinke ili motorke koje želite imati, pronaći ćete u OPPOSITE ponudi.

Ravne ili na štiklu, kombat ili elegantnije, crne ili bijele, OPPOSITE čizme imaju najbolji odnos cijene i kvaliteta. Savremeni stil života nam nameće da outfit prilagodimo cjelodnevnim aktivnostima a OPPOSITE čizme uspješno prate vaš dnevni ritam i čine da se osjećate moderno i prijatno od odlaska na posao, kafić ili na korporativno druženje i proslavu.

Za sve koji se spremaju za doček najluđe noći, ma gdje je provodili, sigurni smo da u OPPOSITE fashion kolekciji možete pronaći model sa kojim ćete srećno ući u Novu godinu.

Svakako neizostavni deo modernog izdanja su OPPOSITE torbe i rančevi. Zamislite model i boju koji bi išao uz vaš zimski outfit i sigurno ćete je pronaći u novoj kolekciji OPPOSITE Milano torbi a uz Vijesti kupon uživajte u fenomenalnom šopingu uz popust 50%

Praznici nam stižu. OPPOSITE uz Vijesti kupon želi da uljepša vašu pripremu poklona za najmilije i da uz kupon ili promo kod ostvarite popust 50% na modele koje želite da poklonite sebi ili sebi dragim osobama. Jedan od novogodišnjih predloga za poklon su OPPOSITE moderne papuče a koje uz trenutni popust od 50% koštaju 8,99 €.

Uživajte u prelijepom asortimanu i kupovini koja je uz akciju -50% prava praznična radost i dozvolite sebi da vas modeli inspirišu za vaše savršeno zimsko ili novogodišnje izdanje!

OPPOSITE maloprodaje možete pronaći u Podgorici, ulica Slobode 11, u Nikšiću – TC Nikšić, u Budvi – Stari Grad, u Herceg Novom – Njegoševa 62, u Igalu – Sava Ilića 18 ,u Bijelom Polju – 3.januara 1, Mojkovcu – Trg Serdara Janka Vukotića i u Kolašinu u pješačkoj zoni a uskoro i u svim gradovima u Crnoj Gori (zainteresovani zakupodavci 50 – 200m2 ponude mogu slati na retail@opposite-fashion.com )

Naručite na www.opposite-fashion.me uz promo kod VIJESTI50 i priuštite sebi modernu OPPOSITE obuću i torbe po povoljnim cijenama. Za sve porudžbine i informacije možete da kontaktirate Call centar 📞068 40 07 61 svim danima od 8 do 21h. A da biste uvijek bili u toku sa najnovijim modnim aktuelnostima, zapratite OPPOSITE Instagram i Facebook.