Odlični trikovi: Osvježite odjeću dodacima koje već imate

Obucite pletenu haljinu sa prslukom i stavite kaiš koji ćete obmotati odgovarajućom maramom…

6395 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Ponekad vam, da bi osvježili svoj izgled ne treba ni novi komad odjeće, ni novi modni dodatak - dovoljno je da na nov način iskoristite ono što imate.

odjeća
foto: Pinterest

Pletene haljine, već smo pisali o tome, apsolutni su hit sezone. Jednostavne su, tople, lake za kombinovanje - ovaj odjevni komad kao da nema manu. A kad vam dosadi jednostavnost, uz nekoliko modnih dodataka ovaj komad odjeće možete lako pretvoriti u sasvim novu i veoma efektnu kombinaciju.

odjeća
foto: Pinterest

Rješenje koje vam je svakako pri ruci je - dodajte kaiš, bilo da je od istog materijala kao haljina ili neki od onih koji, često beskorisno, stoje u dnu vašeg ormara.

odjeća
foto: Pinterest

Iako će i samo dodavanje kaiša učiniti da izgledate drugačije, kombinacija koju vam preporučujemo može biti pun pogodak. Obucite pletenu haljinu sa prslukom i stavite kaiš koji ćete obmotati odgovarajućom maramom - bez trošenja novca izgledaćete odlično, a trik sa maramom i kaišem možete isprobati i u drugim odjevnim kombinacijama.

odjeća
foto: Pinterest

Na internetu se mogu pronaći razni načini na koje možete iskoristiti marame koje sigurno imate. Osvježite mantil tako što ćete jednostavno kaiš zamijeniti maramom…

odjeća
foto: Pinterest

… ili zakopčajte zajedno maramu i džemper.

Bonus video: