Već viđeno, ali će biti veoma moderno tokom čitave godine

Tokom 2022. i dalje će biti u modi neki trendovi koje volimo poslednjih godina i imaju potencijal da postanu klasici

46642 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Godinama se modni trendovi vrlo brzo mijenjaju, a samim tim i naša garderoba. Ali sada su čak i same modne kuće shvatile da je jedini način da zaštitimo životnu sredinu smanjiti prekomjernu potrošnju i okrenuti se vanvremenskim komadima koji će ostati u našoj garderobi i imaćemo priliku da ih nosimo na različite načine nekoliko sezona.

Tokom 2022. i dalje će biti u modi neki trendovi koje volimo poslednjih godina i imaju potencijal da postanu klasici.

Prevelika košulja

odjeća
foto: Pinterest

Košulja je uvijek klasik garderobe, ne samo u bijeloj već i u bilo kojoj boji. Za uvijek moderan rezultat odaberite preveliku, a ne usku košulju. Predimenzionirani modeli su uspjeli da vladaju posljednjih godina i vrlo su klasični, a mogu se kombinovati na puno različitih načna.

Heklano

odjeća
foto: Pinterest

Retro stilovi su uspjeli da zavladaju u poslednjim sezonama, a jedan od njih je i heklana odjeća. Kuća Etro predlaže heklane komade u svojoj Resort kolekciji 2022. godine, pa već znamo da će to biti trend.

odjeća
foto: Pinterest

Zeleno

Bottega zelena, kako je zovu, jer se nalazi na najpopularnijim torbama Bottega Venete, dovoljno je svijetla i intenzivna nijansa da upada u oči. I dalje će biti trend u odjeći i dodacima, zajedno sa ružičastom, piše Ženski magazin.

odjeća
foto: Pinterest

Providne haljine

Prozirne haljine koje diskretno otkrivaju siluetu ćesto se viđaju tokom posljednjih godina u kolekcijama dizajnera, a najnovije ideje mogle su se vidjeti u kolekciji Dior Cruise 2022 koja je predstavljena u Atini.

odjeća
foto: Pinterest

Mini suknje

Mini suknje u gotovo svim kolekcijama modnih kuća i viđaće se svuda tokom 2022. Najpopularniji će biti modeli koji podsjećaju na stil 70-tih godina prošlog vijeka, ali - izbor je na vama..

odjeća
foto: Pinterest

Bonus video: