Ovakve torbe će biti najtraženije: Za svakoga po nešto

Već smo primijetili da su rese suvereno zavladale modnim pistama pa ne čudi što se ovaj trend „prelio” i na torbice

9081 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Kao što ćete uskoro moći da vidite i na ulicama, ovogodišnji modeli torbi biće vrlo šik i svestrani – od minimalističkih, preko pletenih do atraktivnih primjeraka obogaćenih resama, logotipom i šljokicama. U prevodu – za svakoga po nešto. Modni magazin Elle izdvaja sedam top trendova u svijetu torbica koji će obiljeležiti 2022. godinu. U nastavku otkrijte kako izgledaju trendi modeli torbica za ovu godinu i pronađite svog favorita za sezonu pred nama.

1. Istaknuti logotip

U 2022. više je više. Zato, ukoliko imate modernu tašnu sa jasno vidljivim logom, nemojte to skrivati, već je ponosno pokažite svima. Nekad se to smatralo lošim ukusom, sada je - hit.

2. Sve nijanse braon

Možda se nešto tako klasično poput braon tašne inače ne bi smatralo trendi modnim dodatkom, ali časopisi i društvene mreže govore drugačije. Modni brendovi ove sezone zagovaraju tople smeđe tonove, koji odaju šik i sofisticiran utisak.

torba
foto: Instagram/newbottega

3. Ručne torbice

Ove nabrane torbe koje se nose u ruci visoko se kotiraju još od početka prošle godine, a, po svemu sudeći, tako će ostati i 2022. Ovaj trend prvi put je primijećen još 1980-ih, a sada se vratio u velikom stilu budući da je dizajnerima očigledno i dalje vrlo inspirativan. Modna kuća Bottega Veneta u svojoj kolekciji za proljeće/ljeto 2022. nastavila je da promoviše ovaj model, koji je u međuvremenu postao i njen zaštitni znak, a sada joj se pridružuje i Balmain.

torba
foto: Instagram/newbottega

4. Bucket torbe

Možda najuočljivija silueta u modnim časopisima proteklih godina, ova „vrećasta” torba i dalje je u samom vrhu trendova za prolećnu sezonu. Zbog svog zanimljivog oblika, ali i prostrane unutrašnjosti, ovu torbu možete nositi od jutra do večeri.

5. Svečane torbice

Ako ste u grupi mnogih koji u svom garderoberu imaju bar jednu šljokičastu ili metalik svečanu torbicu, obradovaće vas vijest da će upravo takvi modeli dominirati ove godine na žurkama i zabavama. U skladu sa svojim modnim afinitetima, kombinujte ih uz slip haljinu, šik odijelo ili pak jednostavne farmerke i top ili bijelu košulju.

6. Torbe sa resama

Već smo primijetili da su rese suvereno zavladale modnim pistama pa ne čudi što se ovaj trend „prelio” i na torbice. Ovakav model biće vaš idealni saputnik u mjesecima koji dolaze.

torbe
foto: Instagram/Pinterest

7. Ljetnje torbe

Jedan od najbržih načina za stilski prelazak iz zimske u proljećnu sezonu jeste promjena tekstura. „Tkane” ili pletene tašne vraćaju se svakog proljeća, pa ni 2022. neće biti izuzetak.

torbe
foto: Instagram/Pinterest

Bonus video: