Modne lekcije iz Kopenhagena: Tri trenda za proljeće

Za malo toplije vrijeme idealne će biti kratke jakne koje možete skinuti kada vas obasja sunce

4743 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterestr/Gloria
Ilustracija, Foto: Pinterestr/Gloria

Protekli dani bili su rezervirani za Nedjelju mode u Kopenhagenu, što znači samo jedno - puno novih trendova na ulicama glavnog grada Danske. Dankinje se mogu pohvaliti odličnim stilom koji uvijek može poslužiti kao doza inspiracije u danima kada se postavi čuveno pitanje - šta da obučem?

Za ovu godinu najavljeni su razlčiti trendovi, a Gloria izdvaja tri koja se mogu nositi već sad ili kad bude još malo toplije.

Sve nijanse ružičaste

odjeća
foto: Pinterestr/Gloria

Ružičasta se vratila na tron i to sve njezine nijanse. Dankinje je najradije kombinuju sa narančastom, zelenom, crnom i bijelom ili se igraju različitim nijansama.

odjeća
foto: Pinterestr/Gloria

Kako god okrenete, završni efekt je vrlo privlačan, a osim odjeće, u ovoj boji nose se i modni dodaci i obuća. Nećete pogriješiti ni ako odaberete ružičastu od glave do pete, odnosno monohromatski izgled.

odjeća
foto: Pinterestr/Gloria

Preveliki mantili i kaputi

Ima li boljeg komada od mantila za prelazno vrijeme? Naravno da ne. Idealan je za svaku kombinaciju, a ovog proljeća se nose modeli oversize kroja. Laskaju svakoj figuri i prekrivaju eventualne nedostatke, a najbolje izgledaju ako su u živim bojama koje u trenu vraćaju raspoloženje tokom za tmurnih dana.

odjeća
foto: Pinterestr/Gloria

Veliki hit su i uzorci poput životinjskog, posebica zmija i krokodil, kao i oni s natpisima koji sjajno idu uz cipele s platformom.

odjeća
foto: Pinterestr/Gloria

Kratke jakne

Za malo toplije vrijeme idealne će biti kratke jakne koje možete skinuti kada vas obasja sunce i neće vam zauzimati puno mjesta u rukama ili torbi. Ispod njih nosite crop top majice ili bodije koje možete ugurati u pantalone.

odjeća
foto: Pinterestr/Gloria

Osim pufastih jakni i onih sa sjajnim efektom, nosiće se i crop sakoi koje možete nositi uz pantalone iste boje ili uzorka ili pak kombinovati po volji.

odjeća
foto: Pinterest

Nedjelja mode u Kopenhagenu pokazala je i da će haljine sa cvjetnim motivima i dalje biti veoma moderne.

odjeća
foto: Pinterest

Bonus video: