Uz prve zrake sunca: Oslobodite se čizama i patike nosite ovako

Iako je popularnost 'pravih sportskih' patika ogromna, ni starke još od prošle godine ne posustaju - ponovo su u vrhu modnih trendova

23841 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

U danima kada istovremeno tražite udobnost i eleganciju u jednok modnoj kombinaciji, zamijenite visoke potpetice parom All Star patika, popularno zvanih "starke", i iskombinujte ih sa čim želite - od odijela za poslovni izgled do romantičnih haljina, nježnih sukanja…

patike
foto: Pinterest

Osim što imaju ogromnu bazu obožavatelja u među glumcima, muzičarima, modelima, pa čak i političarima, klasični par Chuck Taylor All Star patika omiljen je i među mnogim zaljubljenicama u modu.

Najbolji dio svega toga je zapravo taj što su legendarne starke opcija koja se misteriozno dobro slaže sa svakom vrstom odjeće.

Ako vam nadolazeći "prelazni" period donosi suočavanje s modnim dilemama, u nastavku možete vidjeti sjajne kombinacije praktičnih starki sa različitim komadima odjeće.

patike
foto: Pinterest

Iako proizvođači uvijek iznova otkrivaju neke nove generacije s inovativnim dizajnima, kultni modeli poput niskih crnih i tamno plavih starki trenutno dominiraju street style kombinacijama.

patike
foto: Pinterest
patike
foto: Pinterest

Bonus video: