Za ljubiteljke ravne obuće: Pet modela koji ne izlaze iz mode

Zaboravite na nametnuta i prevaziđena pravila i uživajte u komforu

20467 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Kakva god obuća bila moderna, zahvaljujući udobnosti jedna stvar ostaje uvijek u centru pažnje: ravna obuća. Iako su i dalje tema mnogobrojnih rasprava, činjenica da smo u 21. vijeku i da su milenijalci svojom kreativnošću i neopterećenošću proširili naše modne vidike, dovela je do toga da su ravne cipele konačno opšteprihvaćene, i to u svim prilikama. Da, čak i onim najelegantnijim.

I dok oni koji ne vole potpetice kliču zbog toga što je ravna obuća IN više nego ikada, časopis Elle je analizirao outfite poznatih modnih influenserki i izdvojio pet modela uz koje ćete uvijek izgledati moderno.

Zaboravite na nametnuta i prevaziđena pravila i uživajte u komforu.

1. Oksford cipele

cipele
foto: Pinterest

Bezvremenske cipele godinama su se nosile kao modni klasik u jednobojnoj crnoj ili bež boji. Ali zahvaljujući novim, inovativnim dizajnerima, danas ih možete naći u svim bojama i šarama.

obuća
foto: Pinterest

2. Mokasine

obuća
foto: Pinterest

Nijedna kolekcija cipela ne bi bila potpuna bez mokasina koje se mogu nositi uz sve. U moru različitih modela, boja i oblika - odaberite onaj koji vam se najviše dopada. Ovaj model cipela ove godine je nezaobilazan.

3. Kožne papuče

obuća
foto: Pinterest

Lako se obuvaju, još lakše skidaju - svi vole nenametljhivi chic ovih papuča. Kombinujte ih sa dobrim džinsom i top majicama.

4. Baletanke

obuća
foto: Pinterest

Nalaze se na svim listama vodećih modela cipela za 2022. godinu, a sve zahvaljujući Chanel-u koji je stil balerina (o da, i šljokice, i til) vratio na modne piste. U trendu su modeli koji su lagani i minimalistički, tako da imate osećaj da nemate ništa na nogama.

5. Bijele patike

obuća
foto: Pinterest

Bijele patike idealna su zamjena za bilo koje cipele - prigodne su za sve - od rođendana i proslava, pa do šetnji gradom, i zbog toga su uvijek vrijedna investicija.

Bonus video: