Trend za proljeće: Raskošna boja koja unosi vedrinu

Nijanse žute u trenu će transformisati svaku kombinaciju zbog čega se uvijek nalaze na listi omiljenih stilskih trikova popularnih trendseterki

4640 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram/Pinterest
Ilustracija, Foto: Instagram/Pinterest

Kao i svake godine, u središtu nove modne godine i njenih najpoželjnijih trendova istakla se raskošna paleta boja. S naglaskom na neutralne i zemljane nijanse, ali i dodatkom nekoliko živih nijansi, nova paleta boja i uzoraka u trenu će osvježiti naš izgled i stvoriti efektne kombinacije, čak i kada je riječ o onim najjednostavnijima poput bluze i farmerica ili uvijek privlačne i popularne haljine. Koje boje će obilježiti mjesece pred nama?

odjeća
foto: Instagram/Pinterest

Među najpoželjnijim trendovima ove godine istakći će se primarne boje – crvena, plava i žuta. U nekoliko raskošnih nijansi, primarne boje razbiće monotoniju svake garderobe i začiniti naše modne favorite u neutralnim tonovima. Crvena će se nositi u njenoj klasičnoj nijansi, piše journal.hr. Uz klasičnu crvenu, prve kolekcije za 2022. godinu istakle su raskoš plavih tonova. Zavodljivoj tamnoplavoj, koja je obilježila zimsku sezonu, ove godine će se pridružiti i pastelne nijanse te zagasiti i jarki tonovi iz spektra plave boje.

odjeća
foto: Instagram/Pinterest

Iako će se nositi modeli u crvenoj i plavoj boji, možda najdraže i najefektnije odjevne komade i modne dodatke krasiće žuta boja u pregršt divnih nijansi.

odjeća
foto: Instagram/Pinterest

Kombinacije modnih trendseterki najavljuju vladavinu žute boje, od jarke limun do zagasite senf nijanse.

odjeća
foto: Instagram/Pinterest

Zašto je žuta boja osvojila modne insajdere i kako će raskošne nijanse najvedrije boje u spektru svaku kombinaciju učiniti posebnijom i ove godine?

odjeća
foto: Instagram/Pinterest

Nijanse žute u trenu će transformisati svaku kombinaciju zbog čega se uvijek nalaze na listi omiljenih stilskih trikova popularnih trendseterki.

odjeća
foto: Instagram/Pinterest

Osim što će jarka žuta razbiti monotoniju crno-bijelih kombinacija, njeni zagasiti tonovi donose svježinu modnim favoritima u zemljanim tonovima.

odjeća
foto: Instagram/Pinterest

Nijanse žute odlično se slažu i s plavom bojom što će ih istaknuti kao efektan dodatak omiljenim modelima od teksasa.

odjeća
foto: Pinterest

Bonus video: