Novi BUZZ shop u Tivtu

BUZZ je mjesto koje spaja odličnu kupovinu sa različitim, vrhunskim, kako novim tako i etabliranim oblastima urbanog načina života.

17030 pregleda 21 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Buzz
Foto: Buzz

Treći mart je postao veliki i značajan dan za sve ljubitelje urbanog stila i sneaker kulture. Tog dana je veoma atraktivna lokacija u Crnoj Gori, Porto Montenegro, dobio četvrtu po redu sneaker station u Crnoj Gori – Buzz.

Buzz
foto: Buzz

Osim po lokaciji, ovaj Buzz shop se izdvaja i po novom načinu predstavljanja robe kao i ekskluzivnim modelima limitiranih količina svjetski poznatih brendova Nike, adidas, New Balance, Reebok, Puma, Fila, Napapijri i Converse.

Buzz
foto: Buzz

Onog trenutka kada zakoračite u novi shop uživaćete u vrhunskoj, pravoj mladalačkoj atmosferi i iskusiti sve čari urbanog načina života. BUZZ shopovi širom regiona se izdvajaju i stalnim novitetima koji svake sezone obilježe ne samo lokalno, već i globalno okruženje. Među njima se posebno ističu pažljivo selektovane kolekcije, ali i pažljivo odabran način prezentacije proizvoda.

BUZZ je mjesto koje spaja odličnu kupovinu sa različitim, vrhunskim, kako novim tako i etabliranim oblastima urbanog načina života.

BUZZ-ova misija jeste da promoviše novu kulturu casual i sportskog odjevanja, kroz modernu, drugačiju i originalnu prezentaciju.

BUZZ je destinacija za sve ljubitelje patika i jedna jedina SNEKAER STATION u Crnoj Gori.

Na otvaranju novog šopa, osim zvaničnika, Buzz koncept građanima Tivta predstavili su naši poznati influenseri Luka Bojanović, Vanja Vučković, Lana Šahbaz, Andrea Mijušković i Jelena Simonović. Danima pred otvaranje, kroz kreativni sadržaj na društvenim mrežama najavili su dolazak ovog koncepta, a na dan otvaranja, govorili su o svojim omiljenim outfitima i svom omiljenom Buzz šopu.

Buzz
foto: Buzz

Sneaker kultura je nešto što je naša realnost, a udobnost patika se ne može mjeriti ni sa čim. Ponuda iz Buzz-a se uklapa uz sve stilove i pruža mogućnost da izrazite sebe i budete drugačiji.

Buzz
foto: Buzz

Novi Buzz šop te čeka u Porto Montenegru, zgrada Teuta.

Požuri i ugrabi svoj par.