Vojvotkinja na Karibima: Kejt Midlton u vedrim bojama

Prema mišljenju modnih znalaca izbor garderobe za ovu priliku bio je idealan

8536 pregleda 6 komentar(a)
Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža, Foto: Reuters
Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža, Foto: Reuters

Supruga britanskog princa Vilijama, bojvotkinja od Kembridža Kejt Kidlton, tokom turneje kraljevskog para po Karibima odlučila je da garderobu prilagodi sunčanim predjelima i pojavila se u više izdanja čija su glavna karakteristika bile vedre boje. Iako to za njen stil i nije baš uobičajeno, modni kritičiari su istakli da je vojvotkinja izgledala - bolje nego ikad.

U jednom od izdanja Midlton je nosila starinsku crvenu jaknu Saint Laurent - komad za koji se kaže da je kupila dok je bila na univerzitetu, bijele pantalone širokih nogavica i bijele dodatke.

Kejt Midlton
foto: Instagram/katemiddletonstyle

Izbor vojvotkinje od Kembridža bila je i duga šljokičasta haljina ružičaste boje. Iza haljine kojom je oduševila modni svet nalazi se jedan od njenih omiljenih modnih brendova, britanski brend The Vampire’s Wife.

Kejt Midlton
foto: Reuters

Haljina dizajnerskog brenda Roksanda, s asimetričnom mašnom na jednom ramenu ukrala je sve poglede. Kako bi žuta ostala u fokusu, od modnih detalja Kate je odabrala bijele cipele Aquazzura i bijelu pismo-torbicu.

Kejt Midlton
foto: Reuters

U jednoj od haljina za koju se odlučila članica kraljevske porodice, svaka žena sebe može da zamisli. Riječ je o pravoj letnjoj, šarenoj haljini midi dužiine, sa puf rukavi makoji će se, sudeći po njenom izgledu, nositi i ove letnje sezone. Salonke je zamenila belim espadrilama, a za još opušteniji izgled oko noge ima i pleteni nakit.

Kejt Midlton
foto: Reuters

Za nešto opuštenije druženje sa stanovnicima glavnog grada Kingstona 40-godišnja vojvotkinja je odabrala primjereno izdanje. Obukla je šarenu haljinu na vodoravne pruge londonskog butika Willow Hilson Vintage. U svoj je look uspjela ukomponovala bež sandale na punu petu jamajčanske dizajnerke Lashawndle Bailey-Miller.

Kejt Midlton
foto: Reuters
Kejt Midlton
foto: REUTERS

Bonus video: