Za sve ljubitelje dobrog šopinga i luksuznih modnih brendova, sjajna vijest!

Preko 30 svjetskih brendova na jednom mjestu

18055 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Class Outlet Montenegro
Foto: Class Outlet Montenegro

Ako se pitate šta biste i gdje mogli da kupite u Crnoj Gori kada su u pitanju najpoznatiji svjetski modni dizajneri, imamo novosti za vas!

Class Outlet, pored svoje postojeće radnje u Podgorici, koja se nalazi u sklopu kompleksa ''Južna kapija grada'', od 3.marta otvorio je još jedan savremen i urban modni objekat i u sklopu hotela Splendid.

Gucci, Prada, Fendi, Burberry, Dolce&Gabanna, Jimmy Choo, Valentino, Bottega Veneta,Versace, Balenciaga, Saint Laurent, Givenchy, Celine, Loewe, Isabel Marant, Aquazzura, Alexander Mc Queen, JW Anderson, Kenzo x Vans, Moncler, CHURCH’S samo su neki od najpoznatijih i najluksuznijih modnih brendova na svijetu koje ćete pronaći u našoj radnji.

Tradicionalno vas očekuju i sjajni popusti od 1 do 15.aprila, na cijenovnu ponudu koja već prati evropske outlete,

  • od 10% do 30%
  • na kolekciju sniženu 50% dodatnih 10% popusta.

Novitetima nije kraj.

U bogatoj ponudu ,koja je prvenstveno bila usmjerena na moderne,ostvarene, sofisticirane žene i muškarce, od sada možete pronaći i novu dječiju kolekciju.

Gucci, Fendi, Balmain, Kenzo, Burberry, Givenchy, Boss, Balenciaga, Moncler, Chloe , brendovi su koje ćete pronaći u našoj ponudi za vaše najmlađe.

U Class Outlet Montenegro moguće je trgovati i na 12 mjesečnih rata preko Premium kartice Hipotekarne banke, CKB MC Shopping kartice i NLB kreditne kartice.

Budite prepoznatljivi po vašem stilu!

Posjetite nas još danas !

Class Outlet Montenegro

Adresa:

Vojislavljevića 15, Podgorica (kompleks ''Južna kapija grada'')

U sklopu hotela Splendid, Bečići

Radno vrijeme: od 09.00 do 21.00h (osim nedjeljom)

Instagram: class_outlet_fashion

FB: Class Outlet Montenegro