Suknja i sako: Uvijek dobra ideja u modernoj verziji

Mala šarena odijela ili potpuno ozbiljna i dostojanstvena nasuprot živahnih zaigranih komada - varijacija kultnog modela je mnogo

7711 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Za dan u kancelariji ili onaj zatrpan različitim tipovima obaveza, ovaj modni izbor je odlično rješenje - istovremeno praktično i elegantno. Ali ne mora nužno biti i strogo ozbiljno; dizajneri vole da se poigraju bojama, krojem i dužinom.

odjeća
foto: Pinterest

Na revijama za proljeće/ljeto 2022. ove su kombinacije dominirale među brojnim brendovima. Jednostavne, ljupke - ženstvene i romantične, pokazale su se kao odlična podloga za poigravanje bojama.

odjeća
foto: Pinterest

Mala šarena odijela ili potpuno ozbiljna i dostojanstvena nasuprot živahnih zaigranih komada - varijacija kultnog modela je mnogo, što odgovara ovom periodu godine kada je vrijeme još uvijek promjenjivo pa treba biti dobro potkovan za sva moguća iznenađenja, piše Gloria Glam. Topli, udobni a classy i elegantni modeli emiuju svoju ženstvenost kako god da ih kombinujete - uz cipele s petom ili platnene patike…

odjeća
foto: Pinterest

Od kultnih Chanel komada do zaigranog, luckastog Moschina, ovakav se komad može može uklopiti u svačiji stil. Tkanina od tvida vizuelno stvara efekt profinjenosti i elegancije, a razne druge varijacije materijala mogu amortizovati ili potencirati eleganciju.

odjeća
foto: Pinterest

Jednobojna odijela će stvoriti idealnu priliku da se poigrate nakitom, istaknete nijansu ruža na usnama ili torbu, dok će ona šarenija, s uzorkom, zaplijeniti svu pažnju i možda tražiti jednostavnije modne dodatke.

odjeća
foto: Pinterest
odjeća
foto: Pinterest
odjeća
foto: Pinterest

Bonus video: